2015.12.17. 09:01 – Hirdetés

Szombaton éjfélig még véleményezheted a Sennheiser termékeit

Írd meg a tapasztalataid, és a tiéd lehet egy prémium kategóriás fejhallgató!

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

en_es_a_sennheiser_v_6_b.jpg
Célegyenesbe érkezett az Én és a Sennheiser kampány, ugyanakkor ha szívesen nyernél egy Urbanite XL fejhallgatót, még mindig van néhány napod, hogy megoszd velünk a márkával kapcsolatos tapasztalataidat. Nem kell mást tenned, mint írnod néhány mondatot az általad használt fejhallgatóról, mikrofonról, vagy bármilyen egyéb termékről, amit színpadon, stúdióban, vagy egyszerűen zenehallgatás közben használtál. További infók a hajtás után!

A Sennheiser Magyarország oldalán már hetek óta fut egy interjúsorozat „Én és a Sennheiser” címmel, melyben a márka hazai művészeivel olvashatsz beszélgetéseket. A sorozatban olyan zenészek, szakemberek osztják meg tapasztalataikat az általuk használt Sennheiser termékekről, mint a Brains, a Margaret Island, Karai Anna, a Wellhello tagjai, vagy a Punnany Massif hangmérnöke, Krokavecz Tamás.

A Sennheiser minden vásárlójának kíváncsi a véleményére, így érdemes kihasználni a hátralévő időt, és véleményezni a termékeket. A feladat pofonegyszerű: írj róla egy rövid értékelést az általad használt fejhallgatóról, headsetről, mikrofonról, vagy akár vezeték nélküli rendszerről a jatek@audiopartner.hu e-mail címre! Nem muszáj regényt írni, nem muszáj mindenképpen dicsérni, hiszen az objektív visszajelzés a legfontosabb. Amit mindenképpen említs meg, az a véleményezett termék neve, felhasználási területe, illetve hogy honnan írsz, és mivel foglalkozol.

Ha nincs türelmed gépelni, küldd a „SENNHEISER SZTORI” sms-t a +36-30-525-32-56 telefonszámra,
és a Sennheiser munkatársa felhív, hogy elmondhasd a történeted!

A játék december 20.-ig tart, utána sorsolunk, és a szerencsés nyertes már a karácsonyfa alá is teheti a nyereményt, ami, ahogy a bevezetőben már említettük, egy Sennheiser Urbanite XL fejhallgató. Véleményezz és nyerj!

További információk a játékról itt!


sennheiser mikrofon nyereményjáték hangtechnika margaret island brains fejhallgató punnany massif karai anna wellhello



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása