2015.12.21. 12:20 – Lángoló

Próbateremben ösztönös, zsigeres a Belmondo

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

belmondo_foto.jpg

December 9-én megjelent a Belmondo új albuma Kalapot le! címmel, ami már a hetedik nagylemeze a zenekarnak. Az új albumhoz, új klip is érkezett, méghozzá az Eszméletlen című dalhoz. A csapat utoljára egyébként 2013-ban jelentkezett teljes lemezanyaggal. 

A lemez megjelenését több dal és videóklip is megelőzte, mint például az Én is akarom, amely a Petőfi Rádióból is ismerős lehet, vagy a nemrég megjelent A csajok szabadságáért, című, kissé kísérletezős, elektronikus rockdal. Mindkét tétel helyet kapott az új albumon.

Az Eszméletlenhez készítettek kisfilm egy lyric video és image klip hibrid lett. A klip, amolyan lo-fi szalagjellel operáló, próbatermi videó, ráégetett dalszöveggel. 

Czutor Zoltán frontember így beszél a számról és az ösztöni, zsigeri dalokról:

Szerintem lehetne azt mondani, hogy ez a "legszilveszteribb" dal a lemezen. Egy lendülettel született, zene-szöveg együtt, mint minden jól működő zsigeri dalnál. A stúdió számítógépének leállásakor, lefagyásakor írtam meg az egészet, a pihenőben. Ha akkor nem fagy le a gép, akkor az album legjobb dala nem készül el! Az ösztönös dalok néha nem mennek mélyre, ez pedig elég direkt észnélküli állapotról szól. Ugyan velünk még ilyen nem történt és nem ismerünk ilyet, aki ilyen szituációba keveredett, de már hallottunk róla.


pop rock hír belmondo



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása