2015.12.21. 09:56 – dankógábor

Shane MacGowannek új fogsora van

Nagyon durván indul ez a hét

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

shane-mcgowan-1.jpg

A zene történetében vannak nagy események, hullámok, fordulópontok. Volt ugye a punkhullám, volt a grunge, meghalt Kurt Cobain, Ozzy Osbourne leharapta egy denevér fejét stb. Ilyen nagy fordulópont lesz az, amiről most dokumentumfilmet is forgattak, mert előre tudták, hogy olyan történik, ami egyszeri és megismételhetetlen: 

Shane MacGowan új fogsort kapott.

A Pogues kelta punk zenekar legendás énekese sosem a perfekt szájhigéniájáról, hanem inkább a konstans öntudatlan állapotáról volt híres. A közelmúltban azonban egy tiszta pillanatában észrevette, hogy lényegében nincs fog a szájában és úgy néz ki, mint egy faszfej. Ezért aztán nagy lelkesen úgy döntött, hogy ezen változtat, főleg, hogy pozitív példaként barátnője éppen akkor rendbe hozott fogai álltak. Így aztán búcsút inthetünk a klasszikus látványtól. Ez lett a végeredmény:

shane-macgowan-fog.jpg

Igen, az ott egy aranyfog, de ez semmi ahhoz képest, ami eredetileg volt. A dokumentumfilmben amúgy megszólal Johnny Depp és Pete Doherty is. Biztos ők is siratják a foghelyeket.


punk hír fog pogues shane macgowen



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása