2016.01.12. 09:43 – Lángoló

Nincs nagy igénye az Imagine Dragonsnak

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

imaginelive.jpg

Pár napon belül Budapestre érkezik az Imagine Dragons, hogy végre bebizonyítsák, a szigetes, késő délutáni gigantikus tömeg nem csak a véletlen műve volt. 

A turnén 60 fős utazó stáb dolgozik, a felszerelést hat kamion és nyolc busz szállítja városról városra. Az alapot egy közel 300 négyzetméteres színpad adja, amihez egy 7 méter hosszú kifutó csatlakozik. A háttérben speciális, mozgatható projektor oszlopok adják a látvány nagy részét, ezek hol kivetítőként, hol extra lámpákként funkcionálnak. Ezenfelül még több mint 24 tonna felszerelést – hangosítást, intelligens lámpákat és videóprojektorokat - függesztenek fel a színpad fölé. A koncert napján kora reggel kezdődik az építés az Arénában, hetven magyar segédkezik a turné embereinek, három targoncát és egy kosaras kocsit használnak a színpadi felszerelés összeállításához. A csapat pirotechnikát nem használ ezen a turnén, azonban a show alatt stroboszkóp, ködgép és konfettiágyú is szerepet kap.

Az Imagine Dragons mindent belead a fellépéseibe, legalábbis abból ítélve, hogy sportorvos és csontkovács is készenlétben áll minden bulijuknál, így Budapesten is. Viszont semmilyen extra igényeket nem támaszt a zenekar a szervezők felé, például nem kérnek luxusautókat, elég nekik a sima kisbusz városon belüli közlekedésre. Az öltözőbe az amerikai 110 voltos átalakítókon kívül csak foteleket, tükröt, valamint állólámpákat kértek. Étkezésben gyümölcsök, sajtok, saláták és húsok mellett 1-2 helyi specialitást is szeretnének megkóstolni, szobahőmérsékletű ásványvíz és üdítőkön kívül csak kávét és teát, valamint kizárólag a fellépés után pár üveg sört kérnek.

Január 20-án a várható kapunyitás 18.45-kor lesz, 20 órakor a Biebers kezdi az estét, az Imagine Dragons pedig 21 óra körül lép színpadra.

A koncertre nem lehet behozni kamerát, profi fotós felszerelést, hangrögzítő eszközt, iPad-et és selfie botot, valamint üveget és palackot. A beléptetésnél még mindig érvényben van az emelt szintű biztonsági átvizsgálás, tehát táska- és ruha ellenőrzés is lesz, kérjük számoljanak elég időt érkezésnél az Arénába történő bejutásra.

A január 20-i koncertre jegyek már csak nagyon limitált számban kaphatók a www.livenation.hu oldalon keresztül és a Ticketpro országos hálózatában.


pop hír imagine dragons



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása