2016.04.05. 14:58 – Hirdetés

Pénteken BioRoBoT a Gödörben

A Szélcsendkirály című friss dalt most hallhatjátok először

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

biorobot_2.jpg

Pénteken este hosszú kihagyás után ismét a Gödör Klub színpadán a BioRoBoT, Nemes András és Bérczesi Róbert speciális, két frontemberrel felálló zenekara. A koncerten a más ismert és kedvelt számok mellett egy új dalt is bemutatnak Szélcsendkirály címmel, a vendégzenekar pedig a The Lovelaces lesz, így minden adott a kitűnő péntek esti szórakozáshoz. További infók a hajtás után!

 Hosszú idő után tér vissza a Gödör Klub színpadára a BioRoBoT zenekar. Egy viszonylag különleges formációról van szó, melyben a Plutoból ismert Nemes Andris és a hiperkarma frontembere, Bérczesi Robi igazi dalszerző párost alkotnak. Nagy sikerrel indult útjára a zenekar 2009-es alapítása után, azonban ezt követően hosszabb ideig nem volt aktív formáció. Első lemezük (BioRoBoT, 2013) után most új dalokkal érkeznek. Februárban az Akvárium Klubban tartották idei első koncertjüket, melyen az Annyi még című friss dalukat is bemutatták a közönségnek.

„Ezen a koncerten mutatjuk be a Szélcsendkirály című vadonatúj szerzeményünket, emellett pedig egy pörgős BioRoBot koncertre számíthatnak azok, akik eljönnek április 8-án a G3 klubba meghallgatni a zenekart.” – mondta Bérczesi Robi. 

Ez a koncert tehát legalább annyira lendületesnek és energikusnak ígérkezik, amilyenek a BioRoBoT dalok. Nem érdemes kihagyni sem a régebbi rajongóknak, sem azoknak, akik még nem ismerik a zenekar korábbi dalait, mivel szövegeikben sok különböző korosztályhoz és gondolatvilághoz szólnak, zenéik pedig harmonikusak, dallamosak és könnyen befogadhatóak.

Ráhangolódásképpen nézzétek meg a zenekar legújabb videóklipjét!

Helyszín: Gödör Klub, Budapest

Időpont: április 8., péntek

Vendégzenekar: The Lovelaces

A koncert Facebook-eseményét itt találod meg

Jegyek elővételben válthatók a Gödör (G3) jegypénztárában és ezen a linken


programajánló koncert gödör hiperkarma biorobot pluto bérczesi róbert nemes andrás



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása