2016.04.06. 14:18 – Lángoló

Szöveges videó David Bowie utolsó lemezének záródalához

+ nyerd meg a Blackstar lemez egyik példányát

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

David Bowie január elején adta ki utolsó nagylemezét, a Blackstart, majd pár nappal később elhunyt. Ezzel annyira sokkolta a zeneszerető embereket, hogy azóta is nehezen ocsúdnak fel belőle. A lemezhez két videó készült, mindkettő már a halállal foglalkozik, igaz, csak utólag jött rá mindenki, hogy mi mit jelenthetett a szürreális kisfilmekben. Most jött a lemezhez még egy videó, ez nézhető meg a poszt elején. Ez lányegében csak egy vizuál, akár szöveges videónak is nevezhető, ami a Blackstar lemez látványvilágát használja. Jonathan Barnbrook rendező szerint ez egy pozitív klip, ami fekete-fehér képekkel kezdődik, majd a végére optimistán kiszínesedik. Barnbrook így szeretné ünnepelni Bowie munkásságát.

JÁTÉK!

Két Lángoló-olvasó most megnyerheti a Blackstar lemez egy-egy példányát CD-n, amennyiben helyesen írja meg a jatek@langologitarok.hu címre, egy Bowie-játék tárgyú levélben, hogy pontosan mikor jelent meg a Blackstar lemez és hány dal van rajta.


pop rock hír david bowie



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása