2016.05.03. 12:28 – Hirdetés

Pénteken élőben is bemutatkozik MadCity a Gozsdu Manóban

Nyerj páros belépőt a bulira!

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

madcity_csoport_sapkas3_2048.jpg

Jó hír az elektronikus zene rajongóinak, hogy végre készül valami izgalmas a városban. A viszonylag friss MadCity egyrészt egy kéthetente jelentkező rádióműsor, másrészt pedig önálló klubest, ami egész nagy sikerrel debütált a Corvintetőn és a Müsziben is. És ez csak a kezdet volt, hiszen a nyári időszak kezdetével a közreműködő DJ-k azt tervezik, hogy kivonulnak a szabadba! Hova? Kiderül a folytatásból, emellett két jegyet is nyerhettek a pénteki bulira! 

A MadCity nem szimpla DJ formáció, inkább egy live act. A legjobb az egészben pedig, hogy egy viszonylag nagyszabású dologra készülnek. A tagok: Woody, Hiboo, Gra3o, Cheeky, illetve Szegedi Timi (ének). Amellett, hogy továbbra is két hetente jelentkeznek rádióműsorral, május 6-án pedig a Gozsdu Manó Klubban megmutatják miről is van pontosan szó!

A projekt résztvevői így nyilatkoznak a MadCity-ről: „Adott pár barát, akik imádják a zenét, különösen a 4/4-et, house-t, tech-house- t, techno-t. Több éve már, hogy együtt dolgoznak különböző projektekben, produceri munkákban. Bit Busters volt az első lépés: HiBoo (Boolint), Woody / Bit Busters / és Tímea Szegedi (énekes) összeálltak egy formációra és rendszeresen különleges zenei élményt adtak a hallójáratoknak.Hozzájuk csatlakozott Gra3o, kivel közösen már több mint fél éve vezetnek egy rádióműsort MadCity név alatt, az MREG - Musical Regeneration webradio csatornán, kéthetente péntek esténként. Elkapták még Cheeky-t (SHE FIRE, Psychedelia Crew) is, hogy még jobban színesítse a felhozatalt és így 5-en arra jutottak, hogy még nagyobb közönség elé szeretnék tárni azt, amit képviselnek. A srácok a különböző zenei stílusok minden rétegeibe belemásznak, mégis egységes irányt mutatnak, s mindezt Szegedi Tímea gyönyörű hangja koronázza meg.”

A csapat hosszútávon egy olyan party-sorozatot szeretne létrehozni, amely egyrészt újraértelmezi ezt a fajta buliélményt, de mégis valami egyedit nyújt. Addig is senki se felejtse el, ezen a héten pénteken a MadCity a GMK-ban tart egy hatalmas bulit! Most pedig jöjjön a játék! Ahhoz, hogy megnyerd a páros belépőt a bulira, egy egyszerű kérdésre kell válaszolni, és azért sem sértődünk meg, ha a koncert Facebook-eseményét, vagy ezt a cikket megosztjátok az idővonalatokon. A kérdés pedig a következő:

- Melyik formációban vett részt korábban a MadCity három tagja? 

              a. Bit-Busters

              b. Ghost Busters

              c. Trance Sinatra

A megfejtéseket csütörtökön délután kettőig, azaz szokás szerint a jatek@langologitarok.hu címre várjuk, ezúttal MadCity-játék tárgyú e-mailben. Aznap délután sorsolunk is, a szerencsés nyertest röviddel utána e-mailben értesítjük. 

MadCity - Cheeky // HiBoo // Golem - Special Birthday Party

2016. május 6., péntek 23:00, GMK (Gozsdu Manó Klub)

Belépő: 1000 Ft

Az eseményről további információk a Facebookon! 

MadCity a Facebookon és MixCloudon!


játék programajánló elektronika gozsdu manó madcity



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása