2016.06.01. 14:27 – Lángoló

A nyárra is felvállalja a melankóliát a Stu33

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Több mint egy éve mutattuk be itt a Lángolón a Stu33 zenekar első nagylemezét, amin egy kivétellel csak angol nyelvű dalok hallhatóak. Az a kivétel az Átlátszó című dal, ezt klipesítette meg most a zenekar. A dalról ezt mondja Máté István énekes

Végtelenül imádjuk a dalt, pontosan azért mert nem a dög, meg a elektromos gitárok röfögése és a riffek teszik a számot egyedivé, hanem inkább az egész atmoszférája, a vonósok dinamikája és a dal üzenete.

A klipet már tavaly tavasszal leforgatta a csapat, aztán kissé elfelejtették. Nyári fesztiválokon léptek fel, közben készült a Remix EP-jük, utána a zenekari felállásban is változás történt, majd elkészült tavaly november végén az akusztikus EP-jük is.

Sokszor szóba került, hogy mi lesz az Átlátszóval. Mostanáig váratott magára. Közben újból toljuk nyáron a fesztiválokon, illetve elkezdtük a stúdiómunkálatokat az új albummal, amit szintén a ZsiráfSzand és Bodnár "Bogyó" Péter közreműködésében zajlik. Amit már most elárulhatunk, kizárólag magyar nyelvű dalok lesznek. Tudjuk általában más zenekarok nyárra, valami pörgős partydallal rukkolnak elő,de mi nem. Simán felvállaljuk ezt a borongós, melankolikus dalt.

Erről van szó:


premier pop rock hír stu33



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása