2016.07.08. 13:34 – _fá_

A nőverő kegyetlen nagy haknija - Chris Brown a Balaton Soundon

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

img_0381.JPG

Az van, hogy papíron Chris Brown első magyarországi fellépése lehetett volna a legnagyobb dobása a Balaton Soundnak. Laza popzenét hallgatni a Balaton mellett a lassan lemenő napban tényleg annyira tökéletes giccsélmény, mintha Oravecz Nóra Coelhóval hozna össze egy gyereket. Az elképzelésen az sem tudott rontani, hogy Chris Brown a klasszikus példája a tehetséges, de túl hamar befutott énekeseknek. Miután 2009-ben nagyon rondán megverte akkori barátnőjét, Rihannát, már nyugodtan mondhatjuk rá a szar ember kifejezést is, és igazából azóta is pontosan úgy viselkedik, mint egy elkényeztetett ficsúr, akinek fogalma sincs a társadalmi együttélés szabályairól. A koncertet végül nem ez rontotta el. (Fotók: Juhász Dorottya)

A koncertet az rontotta el, hogy Chris Brown pontosan azt csinálta, mint amit a menő amerikai előadók szoktak Európában: hozott magával egy akkora hakni szettet, amilyet leginkább Bunyós Pityutól várna el az ember. Azt értem én, hogy nem alap elvárás az r&b-ben az élő zenekar, de könyörgöm, azért egy ekkora névnél ne férjen már bele az, hogy félplaybackről koncertezik. Igen, tudjuk, ez Európa, ide ez a szcéna mindig energiatakarékos üzemmódban jön el, de amit Brown nyújtott koncert szinten, az egy profi karaoke előadás volt.

img_0439.JPG

Így lehet tényleg teljesen elrontani egy jónak induló koncertet: laza kiállások helyett EDM-es veretés került elő, hiszen abból úgyis olyan kevés van a Balaton Soundon, Brown néha beállt potmétereket tekergetni a keverőpult mögé, mi pedig azon gondolkoztunk a végére, mégis hogy képzelhettük akár egy percig is, hogy nem egy bazári majomkodást fogunk kapni, hanem egy profi koncertet a világ egyik legjobb énekesétől?

2009 óta szerencsére helyre állt a világ rendje: Chris Brown a nagybetűs történelemkönyvben most már egyértelműen csak azért fog szerepelni, mert megverte Rihannát, Rihanna pedig nem a Balaton Soundon lépett fel Martin Garrix előtt koraesti időpontban, hanem a Szigeten kap egy saját napot.

img_0513.JPG


pop fesztivál r&b balaton sound chris brown koncerbeszámoló



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása