2016.07.22. 11:24 – Szponzorált Tartalom

Nézd a legjobb helyről Steve Vai koncertjét!

Ibanez Gitárterasz a Budapest Parkban

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

vai15.jpg

Jövő csütörtökön a világ egyik legnagyobb gitárhőse látogat ismét hazánkba. A legendás Passion and Warfare album huszonötödik évfordulóját ünneplő turné július 28.-án ér a Budapest Parkba, az este folyamán pedig a teljes lemezanyag hallható lesz Steve Vai és zenekara előadásában. Ez már önmagában jó hír, a még jobb viszont az, hogy két olvasónk a legjobb helyről, a Budapest Park Heineken Lounge teraszáról nézheti meg a bulit, és még a sörfogyasztást is mi álljuk. Játék és további infók a hajtás után!

Ahhoz, hogy te legyél a szerencsés, nem kell mást tenned, mint válaszolnod néhány egyszerű kérdésre most, illetve a hétfői második fordulóban. Nem árt, ha ismered és szereted Steve Vai munkásságát, de kis utánajárással az összes kérdésünk megválaszolható. A megfejtéseket 2016. július 26.-án, kedden délig várjuk Lángoló - Ibanez Gitárterasz tárgyú levélben a jatek@langologitarok.hu e-mail címre. Közvetlenül utána sorsolunk, a nyertest a szokásos módon e-maiben értesítjük. Most pedig jöjjön az első három kérdés:

1. Frank Zappa melyik lemezén volt először hallható Steve Vai játéka?
        a. Apostrophe
        b. Hot Rats
        c. Tinsel Town Rebellion

2. Steve Vai melyik lemezén énekelt Devin Townsend?
        a. Sex and Religion
        b. Fire Garden
        c. Ultra Zone

3. Az alábbiak közül melyik Steve Vai egyik gitárjának neve?
        a. EVO
        b. Lucille
        c. Hamstercaster

Természetesen nem sértődünk meg, ha a koncerthez kapcsolódó eseményt megosztjátok a Facebook-oldalatokon - nem kötelező, de örülünk neki! Hétfőn jövünk a második adag kérdéssel! Válaszolhattok külön-külön, vagy a két forduló kérdéseire egyszerre. A páros belépő és az ingyen sör mellé az Ibanez által felajánlott egy-egy ajándékcsomagot is a nyerteseknek. Hogy ezekben mi lesz, azt hétfőn áruljuk el!

További információk a Facebookon és a Budapest Park honlapján


gitár programajánló koncert nyereményjáték steve vai ibanez budapest park



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása