2016.08.10. 19:52 – herma

Cate Blanchett félelmetes átalakulása - Új Massive Attack videó

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

massive_attack_1.png

Még meg se száradt a billentyűzet a legutóbbi klipválogatás óta, amelynek végén már szerepeltek a trip-hop műfajteremtők, méghozzá a friss The Spoils EP b-oldalas dalával. Most pedig már itt is a címadóra készült filmecske, a kétszeres Oscar-díjas Cate Blanchett fejével a főszerepben. 

A videóért a szintén ausztrál John Hillcoat felel, aki neves film- és kliprendező egyben. Forgatott már a Bushnak, a HIMnek, a Depeche Mode-nak és a Muse-nak is, arról nem beszélve, hogy Nick Cave még fortatókönyvet is írt neki. Ugyan mozgalmasnak egy cseppet sem nevezhető a képi anyag, de Blanchett eleve különleges, szoborszerű arca nagyon megsínyli a számítógépes bűvészkedést. A kellemetlen látványt rezignáltan tudomásul vevő dalt Hope Sandoval énekli a Mazzy Starból, neki ez már a harmadik együttműködése a Massive Attackkel, és remélhetőleg nem az utolsó. Most már csak a nagylemeznek kéne kijönnie, de minél hamarabb.

Ha netán valaki lemaradt volna róla, idén már volt egy rövidebb anyag a csapattól, itt írtunk róla.


videó cate blanchett massive attack trip hop



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása