2016.08.21. 15:00 – Lángoló

A kitartásról szól a BeatKOHO új dala és klipje

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

beatkoho_img_9604.jpg

Új videoklippel jelentkezik a BeatKOHO. A dunaújvárosi hip-hop-zenekar két hónappal ezelőtt megjelent Máshol lennék után mutatja be a KZDDK-t, azaz: Kezdődik. A kitartásról, és az életben bekövetkező változások pozitív megéléséről szóló szám videójában - a zenekar mellett - a Blero tánccsoport tagjai szerepelnek, egy tehetségkutatóba ágyazva.

A klipet a 2B Pictures, a zenei alapot Joeker jegyzi, akivel közösen a 2012-ben megjelent Édesanya című szám is készült. A dal érdekessége, hogy három különböző énekessel vették fel, míg Tarány Tamás januárban nem csatlakozott állandó énekhangként a zenekarhoz. A felvételek Joekernél és Oszinál készültek, illetve részben a Bresaolában Nóniusz Gáborral, aki most már hosszú ideje gondoskodik a BeatKOHO hangzásáról.

Aki élőben is szeretné elcsípni a dalt, az megteheti szeptember 2-án a Budapest Parkban, ahol sokadjára is a Halott Pénz előzenekaraként lép színpadra a BeatKOHO, vagy másnap Dunaújvárosban, a Városháza téren.

A posztot a Cseh Tamás Program és az NKA támogatta:

cstp_logo.jpg


pop hiphop hír beatkoho



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása