2016.09.07. 13:02 – Hirdetés

Anna and The Barbies holnap a Budapest Parkban

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

anna_1.jpg

Hogyan fér össze a cirkusz a kortárs költészettel és a rock and rollal? Az Anna and The Barbies Utópia című összművészeti turnéján most mindezt tető alá hozta, a látványos show-val pedig legközelebb holnap találkozhatunk a Budapest Parkban. Tovább infók a koncertről a hajtás után! 

Az Anna and The Barbies koncertjei sosem unalmasak, már csak az énekesnő, Pásztor Anna lehengerlő jelmezei és izgalmas előadásmódja miatt sem. Most azonban csavartak még egyet a történeten és Utópia címen összművészeti turnéra indultak, ahol a cirkuszművészet, a kortárs költészet és a huszonegyedik századi vizualitás elemei kísérik koncertjeiket, Szabó K. István rendezésében. A turné hét állomásos, ami novemberben a lemezbemutató koncerttel csúcsosodik ki és minden egyes Utópia koncert más tematikával bír és mindegyiken bemutatnak egy számot az új lemezről is. A parkos fellépés lesz az utolsó előtti, mely a Mars – Észvesztő Holdugrás nevet kapta.

A Pásztor testvérek zenekara az elmúlt évtizedben a kis klubokból a legnagyobb fesztiválokig tört fel, ezt bizonyítja az is, hogy születésnapjukat két éve a SYMA csarnokban ünnepelték meg. Most, az Utópia turné állomásaként Európa legnagyobb szabadtéri szórakozóhelye is cirkuszi poronddá alakul egy éjszakára. Sőt, a szerencsések még a színfalak mögé is betekinthetnek: fotózd le magad az Anna and The Barbies koncert plakátjával, küldd el a fotód üzenetben a zenekarnak, és ha téged sorsolnak ki, másodmagaddal nem csak a koncertre juthatsz be, de előtte és utána a backstage-ben belekóstolhatsz milyen is lehet „rocksztárnak” lenni. Annáék előtt Pély Barna blues zenekara, a B The First játszik szeptember 8-án, azaz holnap este a Budapest Parkban.

További infók a koncertről a Facebook-eseményen és a Budapest Park weboldalán! 


ajánló koncert program anna and the barbies budapest park



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása