Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.
2016.09.17. 10:25 – Nihil_AK

A Prodigy arca - Keith Flint titkos élete

Napi könnyű + rengeteg meztelen nőt tartalmazó videóklip (18+)

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

2015prodigy_firestarter_still_010515_hero.jpg

Szeptember 17. Nagy Lajos kiadja a kassai privilégiumot, elfogadják az Egyesült Államok alkotmányát. Charles Darwin megérkezik a Galapagos-szigetekre. Az első sikeres műtét, melyben sziámi ikreket választanak szét. Antall József találkozik II. János Pál pápával. Megszületik Hank Williams, Anastacia és Keith Flint. Hosszas várakozás és a megjelenési dátumok többszöri elcsúsztatása után megjelenik a Guns N'Roses dupla albuma, a Use Your Illusion I-II. A nap kérdése: Hova tűnt Damon Hill?

A Prodigyről amellett, hogy minden évben játszanak a Szigeten legalább egy fesztiválon Magyarországon, elsőként a Firestarter klipje jut eszébe a legtöbb magyar zenehallgatónak, benne az ördögfrizurás, vadul artikuláló fazonnal. Valószínűleg a csapat egyszemélyes zenei agya, Liam Howlett nem forgolódik emiatt álmatlanul az ágyában éjszakánként, de hát írhat ő pár évente akármilyen jó új albumot, attól a banda arca, emblematikus figurája akkor is Keith Flint marad, pedig a lemezeik felén amúgy nem is szerepel.

Kezdetben ez volt a normál állapot, hiszen az első két album, az Experience és a Music For The Jilted Generation idején még kizárólag táncosként vett részt a produkcióban, gyűröttebb fejűek emlékezhetnek is a No Good klipjére, ahol egy alacsony, hosszú hajú gyerek két próbababa között nyomja a koreográfiát a pincében, az is ő volt. Aztán a mindent elsöprő Prodigy-őrület - még a magyar Metal Hammerben is volt velük interjú annak idején, mik vannak* - és a Fat of the Land lemez, olyan dalokkal, mint a Firestarter, a Breathe, és a Smack My Bitch Up. Az utóbbihoz készült botrányos klipet egyébként az a Jonas Akerlund rendezte, aki a zenei szakmát egyébként a Bathory dobosaként kezdte, hogy aztán kliprendezőként olyan A-listás előadókkal dolgozzon, mint Madonna, Beyoncé, Ozzy Osbourne, vagy a Rammstein. Sajnos a Smack My Bitch Up vágatlan klipjét sehol sem találtuk meg, pedig ebben olyan ínyencségek is szerepelnek, mint a heroinhasználat, és egy cserbenhagyásos gázolás, de talán ez a változat is kielég mindenkit, aki szombat reggel másodlagos nemi jellegekre és persze kattintásokra szomjúhozik.

Flint elsőként ezen a lemezen közreműködött énekesként, és három dalban - Breathe, Firestarter, Serial Thrilla -
társszerzőként is szerepel. A következő albumon - Always Outnumbered, Never Outgunned - megint nem szerepelt, mivel akkoriban volt valami nézeteltérésük a főnökkel, viszont a 2009-es Invaders Must Die lemez óta ismét jelentősebb szerephez jut a lemezeken. A nézeteltérés tárgya talán az lehetett, hogy a 2004-es lemezen az eredeti tervek szerint szerepelt volna a Baby's Got a Temper című dal, amelynek ellentmondásos, egy bizonyos Rohypnol nevű illegális anyagról szóló szövegét - melynek hatásairól részletesen olvashatsz Ozzy önéletrajzi könyvében, és ezzel elég sok mindent elmondtunk - Flint írta, de a dal a tervekkel ellentétben nem került fel az albumra, sőt, Howlett végül meg is tagadta azt. De ez csak spekuláció a részünkről. Viszont ennek a klipjében is vannak meztelen csajok. 

Akárhogy is, Flint kreatív szempontból mindig is mellékszerepre volt és lesz kárhoztatva a Prodigyben, így aztán nem csoda, hogy voltak próbálkozásai saját játszótér építésére. 2003-ban egy Flint nevű szólóprojekttel készült új anyag megjelentetésére, abban az évben felléptek a Download fesztiválon is felléptek, de a lemez végül a fiókban maradt. Sajnos, mert amúgy az album, amelyen a Pitchshifter és a Prodigy korábbi gitárosa, Jim Davies is közreműködött, egyáltalán nem megvetendő: kicsit olyan, mintha a Prodigy nekiállna metálos elemeket is tartalmazó punkzenét játszani. Szerencsére azóta megjelent a videómegosztókon, szóval mindazok az olvasók, akik nyitottak az ilyesmire, akár tehetnek is vele egy próbát.

Flint ezen kívül remixelte még Marilyn Manson mOBSCENE című dalát, készített közös számot a Caspa nevű dubstep producerrel - ennek a klipjében is vannak csöcsök, elképesztő** - , valamint egy Clever Brains Fryin' nevű projektet is összehozott. Emellett elkötelezett motorversenyző, sőt, néhány éve saját csapatot alapított Team Traction Control néven, amellyel a Brit Supersport Bajnokságban versenyeznek,szóval nem valószínű, hogy olyan rosszul érzi magát a bőrében. Ma ünnepli negyvenhetedik születésnapját, ezúton is gratulálunk neki, személyesen pedig majd valamelyik fesztiválon jövő nyáron.

*A Beastie Boys-interjú és az Ice-T címlap után azért ez már nem okozott akkora felzúdulást annak idején. Ice-T amúgy a Body Count miatt szerepelt a címlapon, amely minden idők egyik legfaszább zenekara, akárki akármit mond. 

**Elnézést kérünk, hogy ezt így kihangsúlyozzuk, de tisztában vagyunk azzal, hogy olvasottságot és valódi érdeklődést manapság csak ezzel lehet generálni. Régen minden jobb volt. 


születésnap napi csöcsök electro meztelenség prodigy the prodigy keith flint 18+ napi könnyű kevésbé közismert projektek



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása