2016.10.26. 10:46 – Hirdetés

Továbbra is rocktóber a Barba Negrában

Koncertek minden mennyiségben, a Suicidal Angelstől a Paddy and the Ratsig

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

suicidal_angels.jpg

Nem panaszkodhatnak a metálosok a Barba Negra október végi programkínálatára, hiszen ezen a héten egymást érik a koncertek a Prielle Kornélia utcában. A mai este egy négyzenekaros thrash bulit ígér a Suicidal Angels, a Skull Fist, az Evil Invaders és a Mortillery koncertjeivel, utána pedig a hazai színtér olyan ismert arcai veszik birtokba a színpadot, mint a Zorall és a Bikini, és a jubiláló Moby Dick. A hónapot a Paddy and the Rats-el zárja a klub. Programajánló minden mennyiségben a hajtás után! 

Ma este nagyon erős line-uppal találhatják magukat szemben a thrash-rajongók a Barba Negrában. A Suicide Angels idén májusban megjelent albumát népszerűsítő turnéja a lemezhez hasonlóan a Division of Blood címet viseli. Az európai turné lassan lezárul, de a thrash fenegyerekei a magyar rajongókat sem hagyják cserben. Ahogy az egész koncertsorozat alatt, budapesti állomásukra sem egyedül érkeznek. Velük tart a Skull Fist, akik legutóbbi albumukat 2014-ben adták ki és folyamatosan dolgoznak az új anyagon. Az fő fellépők előtt két feltörekvő zenekar, a Mortillery és az Evil Invaders pörgeti fel a hangulatot. 

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/509538452565857/

Pénteken a Barba Negrába szinte hazajáró Zorall zenekar egy pörgős ’retrock’ bulival örvendezteti meg az önfeledten szórakozni vágyó közönséget. A banda jelenleg új, Retrográd című albumát népszerűsíti. Aki lemaradt az augusztusi lemezbemutatóról, az október 28-án pótolhatja a kihagyott táncmozdulatokat, és együtt adhatja át magát a régi-új slágereknek, és az ismerős dallamoknak, hiszen a Zorall mindenkinek jó választás szombat estére. Induljon a banzáj!

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/1114121898703058/

A szeptemberi Trackes buli után, a szabadteret magunk mögött hagyva, de a jókedvet magunkkal hozva élvezhetjük a Bikini október végi koncertjét. Az idősek és fiatalok közt egyaránt nagy népszerűségnek örvendő együttes ismét azt az utánozhatatlan hangulatot varázsolja majd a Barba Negrába, amit megszokhattunk tőlük. Október 29-én újra együtt énekelhetjük, hogy „Veri az élet, veri hepi” és közösen tehetjük fel a kulcsfontosságú kérdést: „Részegen ki visz majd haza?”. Legyen bár tél vagy nyár, a Bikini-szezon sosem érhet véget. Találkozunk az első sorban!

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/192940991117454/

Kegyes évek! Harmincöt éve velünk a Moby Dick

Felejthetetlen estében lesz része annak, aki az október 30-i a vasárnapon a Barba Negrát választja. A magyar metal egyik úttörője, a Moby Dick ugyanis ekkor ünnepli fennállásának harmincötödik évfordulóját. Ezen az éjszakán nem csak ez ad okot az örömre, hiszen az együttes duplán jubilál: 25. életévébe lépett egyik leghíresebb albumuk, a Kegyetlen évek. A Moby Dick 1981 óta tartó karrierjét megkoronázó eseményen olyan vendégek érkeznek még a színpadra, mint az Auróra, a Remorse és a Words of Blood.

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/1764226573793082/

Őrületes ír rock buliban lesz része annak, aki az októbert a Paddy and the Rats koncertjével zárja. Érdemes eljönni, hiszen ez az együttes utolsó budapesti fellépése kerül sor, mielőtt közös turnéra indulnak az Ignite-tal. A zenekar híres fergeteges hangulatú koncertjeiről, és arról, hogy közönségét egy emberként tudja megtáncoltatni. Nem lesz ez másképp október 31-én sem, mikor a kedélyeket még a Halloweeni jelmezek is tovább borzolják. A banda energiája minden alkalommal biztos recept egy óriási tombolásra, de segítenek ebben az új dalok is, mint a My Sharona és a Drunker Than You, meg persze a banda olyan dalai, mint például az óriási népszerűségnek örvendő Freedom. Aki lemaradt a szeptemberi nyárbúcsúztató koncertről a Trackben, annak szintén érdemes megnéznie a Paddy and the Rats legénységét a Barba Negra fedélzetén az utolsó októberi bulin.

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/617527858424986/


hirdetés klub programajánló bikini moby dick suicidal angels zorall paddy and the rats barba negra



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása