2016.11.15. 17:17 – Nihil_AK

Jövőre ismét Magyarországon Alice Cooper

Nem vagyunk rá méltók, nem vagyunk rá méltók!

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

alice-cooper.png

Majdnem pontosan húsz évvel legutóbbi budapesti koncertje után jövő nyáron ismét Magyarországra koncertezik Alice Cooper, a 2017-es FEZEN sztárvendégeként. Ha már az Aerosmith búcsúturnéja nem éri el hazánkat, Alice több mint megfelelő alternatíva lehet helyettük azoknak, akik nem akarnak többszáz kilométert utazni egy élő legendáért. További információk a hajtás után.

Aki bármikor is rockzenét hallgatott az elmúlt negyven évben, tehát nagyjából a műfaj feltalálása óta, annak nem kell bemutatni a 2017-es FEZEN elsőként bejelentett sztárfellépőjét, hiszen Alice Cooper valódi ikon a rockzenében, legnagyobb dalai a Poison, a School’s Out, vagy a No More Mr. Nice Guy műfajfüggetlenül ismert slágerek világszerte.

Több mint negyvenéves pályafutása alatt közel hatvanmillió eladott lemezzel a háta mögött húsz év után a jubileumi, húszéves FEZEN fesztiválon tér vissza a magyar közönséghez, 2017. augusztus 3-án. 1997-ben még Fehérvári Zenei Napokként, egy cirkuszi sátorral indult a fesztivál, idén pedig a több mint száz fellépő, köztük közel húsz külföldi sztárzenekar már közel negyvenezer látogatót csábított Székesfehérvárra. Alice természetesen még „csak” az első név a jubileumi fesztivál felhozatalából, így a jövő évi rendezvény is izgalmasnak ígérkezik. 

2017-ben szintén dupla nagyszínpaddal, külföldi és hazai sztárokkal várja a fesztiválozókat augusztus 2. és 5. Között. Alice Cooper érkezésének örömhírére a szervezők elnapolták a ma esti jegyárváltást is! Ma éjfélig még kedvezményes áron lehet beszerezni a jövő évi bérleteket, A szervezők elmondása szerint van még pár ütős név a tarsolyukban, érdemes követni az oldalt, és a jövő évi eseményt!


programajánló koncert magyarország fesztivál székesfehérvár fezen alice cooper



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása