2016.11.17. 05:59 – Nihil_AK

Klipenként az új Metallica - Első rész: Confusion

Óránként új videók a mai nap folyamán

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

metallica_3.jpg

Mint azt már nagyjából mindenki tudja, holnap hivatalosan is megjelenik a Metallica új lemeze, a Hardwired...to Self-Destruct, ami nagyon úgy fest, beváltja minden olyan rajongó álmát egy gyökerekhez visszakanyarodó anyagról, akik a Load óta nyugtalanul forgolódtak ematt éjszakánként. Az már most biztosnak tűnik, hogy a pár napja kiszivárgott lemezanyag hallatán a rajongók körében hosszú ideje a legkevésbé megosztott reakciók figyelhetők meg. Szintén biztos, hogy marketing tekintetében bárki tanulhat tőlük, hiszen mára virradóra minden dalhoz nyilvánosságra hoztak egy klipet, egészen reggel hatig, kétóránként. Mit tegyünk? Természetesen a Lángolón is megnézhetitek mindet, ráadásul mi még náluk is gyorsabbak leszünk: óránként kapjátok az új klipeket a nap folyamán! Ennyit minimum megérdemelnek, mert az új lemez tényleg jónak ígérkezik, ráadásul a klipforgatás a világ legunalmasabb tevékenysége, amivel Taligáék az utóbbi időben szerény becsléseink alapján is legalább egy hónapot tölthettek. Elsőként itt a Confusion című dalhoz készült, pár órája premiereztetett kisfilm a hajtás után! 

A Hardwire to Self-Destruct második lemezét nyitó Confusionhöz Claire Marie Vogel forgatott egy sztorizós,
minket leginkább az Amerikai mesterlövészre emlékeztető, háborús tematikájú videót. Nem érdemes lelőni
a videó poénját, az viszont biztos, hogy az egy pillanatra feltűnő, bögrére nyomtatott lemezcím igen szellemes
megoldás egy olyan klipben, amelyben a zenekar tagjai nem szerepelnek. Maga a dal kitűnően passzol is a képekhez, nyilván a dobpergetős intro is hozzájárult a forgatókönyvhöz. Érdemes magatokévá tenni. 


metal metallica új lemez videósorozat hardwired...to self-destruct



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása