2017.01.04. 08:08 – Hirdetés

Évindító feltápászkodós koncert és más érdekességek január első hétvégéjén a Gödörben

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

muller_and_f.jpg

A Gödör Klub az év első hétvégéjén is kitűnő programokkal várja a közönséget. Csütörtökön Török Ádám és a Mini idézi meg Bartók Béla csodálatos világát, pénteken Bikini, szombaton pedig a Müller Péter Sziámi ANDFRIENDS lép színpadra. További információk a hajtás után!

A Mini együttes akusztikus hangszereken, négy hegedűművész hölgy társaságában saját Bartók-feldolgozásait adja elő a Bartók Év alkalmából. Persze a legendás Mini szerzemények akusztikus előadása sem marad el, és az világszínvonalú előadás magyarországi bemutatója után igazán most csütörtökön, január 5-én is izgalmas koncerttel várják mindazokat, akik fogékonyak egy ilyen zenei különlegességre. A zenekar tagjai: Török Ádám - fuvola, ének, Papp Gyula – zongora, Nagy István – basszusgitár, Tóth Dénes – akusztikus dobok, ütőhangszerek, Kézdy Luca - hegedű, Kalmus Boglárka - hegedű, Kakuszi Panna - brácsa, Pribay Valéria - cselló. Facebook-esemény itt! 

Pénteken este nyolc órai kezdettel a Bikini lép a Gödör színpadára. Németh Alajos és zenekara Magyarország egyik legtöbbet koncertező csapataként télen sem pihen, így az idei évet indító bulin sem fognak csalódást okozni senkinek. Dobosuk, Mihalik Viktor ezen az estén duplázik, hiszen az előzenekarban is játszik, ugyanakkor a TV Manciban nem ő az egyetlen ismert arc, hiszen Szántó Faszi is mindenkinek ismerős lehet, akinek mond valamit az Üllői Úti Fuck, vagy Sickratman neve. A TV Manci egy energikus, vidám frotleánnyal, Mancival az élen pontosan olyan zenét játszik, amit ezek alapján el lehet képzelni, érdemes meghallgatni! Facebook-esemény itt! 

Január 7-én, szombaton évindító feltápászkodós koncert, ennek keretében Müller Péter Sziámi ANDFRIENDS: A legjobb SZIÁMI dalok a kezdetektől. Előtte: HolyChicks, utána: dj.wurlitzer.hu. Ki ne emlékezne a Százbolha, a Belépek egy helyre, az Előrelátó csecsemő vagy a Kicsi, kicsiszolt kő című dalokra? A Sziámi legjobb dalaiból válogatja össze műsora jó részét erre az alkalomra az ANDFRIENDS zenekar, a műsorban a legendás Sziámi dalokon kívül helyet kapnak URH, Kontroll Csoport és természetesen a legújabb ANDFFRIENDS slágerek is, úgy, mint a Cukortükör, vagy az Államosítani kéne. Müller Péter Sziámi a januári feltápászkodós alcímet adta a koncertnek. Az ANDFRIENDS zenekar előtt a legvagányabb, csak csajokból álló együttes, a HolyChicks mutatja be műsorát, a koncertek után dj.wurlitzer zenél kifulladásig. Facebook esemény itt! 


hirdetés mini programajánló koncert bikini bartók béla török ádám tv manci sziámi andfriends holychicks



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása