2017.03.17. 11:08 – Lángoló Gitárok

Fatboy Slim a VOLT nulladik napján

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

fatboy_samsung.jpg

Két éve a VOLT egyik legjobb buliját csinálta Fatboy Slim, így hát nem csoda, hogy a DJ-legenda idén visszatér Sopronba.  Az elektronikus zene mainstream közönség számára is talán legismertebb alakja a fesztivál nulladik napján lép fel, a Petőfi Zenei Díj gálaműsor részeként. A továbbiakban idézzük a sajtóközleményt, minden idők egyik legmókásabb videóklipjének zenei aláfestésével.

A világ egyik legnagyobb múltú DJ-legendája, Fatboy Slim június 26-án tér vissza a 25. Telekom VOLT Fesztiválra. Norman Cook-nak - vagy ahogyan a legtöbben ismerjük: Fatboy Slimnek - az elmúlt évtizedek során olyan gigantikus slágereket köszönhettünk, mint a Praise You, a Rockafeller Skank vagy a Right Here, Right Now. Nem véletlen, hogy a legfontosabb hazai rádiók, így a Petőfi is máig rendszeresen játssza dalait.

Lobenwein Norbert, a Telekom VOLT Fesztivál egyik főszervezője a következőket mondta az eseménnyel kapcsolatban:

“Június 26-án második alkalommal rendezzük meg a Petőfi Zenei Díj gálát a Telekom VOLT Fesztivál nyitónapján. Erre az eseményre a hazai popsztárok színe-java egyedi műsorral készül. A két és fél órás élő show-t a Petőfi TV és a Petőfilve.hu is közvetíti. A program zárásaként lép színpadra Fatboy Slim, akitől ismét egy feledhetetlen, kétórás show-t várhatunk.”

Fatboy Slim fellépésein a legkülönfélébb stílusok vegyülnek, az őrült buli minden esetben garantált, elég csak visszaemlékezni legutóbbi fellépésére. Azok számára, akik ötnapos bérletet váltanak a jubileumi VOLT Fesztiválra, a nyitónap ajándék.

Információ és jegyelővétel a fesztivál weboldalán! 


fesztivál fatboy slim volt elektro



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása