2017.04.11. 15:10 – Lángoló

Biográfia újratöltve - James Hetfield-játék

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

james-hetfield-metallica-silenos.jpeg

Már egy ideje kikopott a könyvesboltok polcairól a Metallica frontemberének az életrajza, pedig kereslet lenne rá, főleg, ha a jövő áprilisi telt házas koncert tükrében nézzük. A magyar rajongók jobb híján a könyv utószavát jegyző Dudich Ákost zaklatták, aki végül megtört és elintézte, hogy jövő héttől újra kapható legyen a mű, legalábbis a honlapján keresztül, valamint a Wave lemezboltban (Bp. 6. ker. Révay köz 1.). Akciós áron még előrendelhető ezen a héten, húsvét hétfőtől már teljes áron ugyanitt. De ha még ennyit se költenél rá, most itt az esély, hogy nyerj egy példányt! Ehhez mindössze egy kérdést kell helyesen megválaszolnod, és Hetfield Játék tárggyal a jatek@langologitarok.hu címre elküldeni:

Melyik keresztény szekta soraiba tartoztak James Hetfield szülei?

1, Keresztény Tudomány
2, Adventista
3, Jehova tanúi

Mellékesen jegyezzük meg, hogy a szóban forgó hit tanai következtében a kis James rákban szenvedő édesanyja visszautasított minden gyógyszert és kezelést, így hamar elhunyt. Vallási trauma pipa.


könyv hír james hetfield



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása