2017.05.19. 13:22 – Hirdetés

Mesa Boogie-játék, harmadik forduló

Még gazdára vár egy ajándékcsomag!

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

petrucci_meinl.jpg

Mielőtt zenekarával, a Dream Theaterrel a színpadra lépett volna a Tüskecsarnokban, John Petrucci személyes találkozóra invitálta rajongóit a Hangszerarzenál frissen nyílt budapesti üzletében. A teltházas, óriási érdeklődés mellett lezajlott eseményről egy 360°-os timelapse videó is készült, amit a folytatásban meg is nézhettek. Emellett itt a Mesa Boogie-játékunk harmadik fordulója, amelyben kihirdetjük a második rész nyertesét is.

Érdemes továbbra is játszani, hiszen a Mesa Boogie hazai forgalmazója felajánlott három ajándékcsomagból egy még mindig gazdára vár, benne Mesa Boogie-sapkával, pólóval, melyeket azok között fogunk kisorsolni, akik helyesen válaszolnak az adott fordulóban feltett kérdésünkre. Nem árt, ha ismered a Mesa Boogie termékeit, de kis utánajárással az összes kérdésünk megválaszolható.

A második forduló kérdésének helyes megfejtése nagy meglepetésre ismét a c., válasz volt, azaz a Mesa Boogie legismertebb metálzenéhez készült erősítői a Rectifier szériába tartoznak - valószínűleg az oldal olvasói közül is sokan hallottak már erről a mára már "ipari standardek" közé sorolható erősítőcsaládról. Nagy örömünkre sok helyes választ kaptunk, a szerencse ezúttal Papp Szilárdnak kedvezett, akit azóta már e-mailben értesítettünk.  

A harmadik forduló kérdése a következő:

Hány csatornája van a Mesa Boogie új, Triple Crown-szériás erősítőinek? 

          a. Három

          b. Kettő

          c. Egy 

A kérdések megválaszolásához nyújthat némi segítséget, ha felkeresitek ezt az oldalt!

Az első forduló megfejtését május 24-én, szerdán délig várjuk „Lángoló – Mesa Boogie játék” tárgyú levélben a jatek@langologitarok.hu e-mail címre. Minden fordulóban egy nyertest sorsolunk, a nyertest a szokásos módon e-maiben is értesítjük. Akit pedig érdekel bővebben is a kérdés tárgyát képező erősítő, kezdje az ismerkedést mondjuk ezzel a videóval: 


hirdetés játék hangszer kvíz erősítő meinl mesa boogie



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása