2017.06.03. 16:15 – Hirdetés

Nyerj bérletet az Open Road Festre! - Itt a második kérdés

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

orf_2.jpg

Reméljük, senki sem felejtette el, hogy jövő szerdán indul az Open Road Fest Alsóörsön! Az idei programokról már írtunk korábban, amikor a nyereményjáték első kérdését is közöltük. Most jön a játék második fordulója, meglepő módon a második kérdéssel, amelyre a válasz nem is lesz olyan nehéz. Érdemes játszani, mert két fesztiválbérlet vár még gazdára!

Már csak pár nap, és kezdődik a buli! Ne feledkezzetek meg arról, hogy idén mindegy mivel érkeztek, attól még lehet, hogy egy Harley-val távoztok! Erről a játékról további infók itt: http://nyerj.openroadfest.hu

Most viszont jöjjön a mi második kérdésünk, ami pedig a következő:

Mikor alakult a fesztivál csütörtöki napjának főzenekara, a Ten Years After?

a. 1966

b. 1970

c. 2012

Hogy te legyél az egyik szerencsés nyertes, nem kell mást tenned, csak válaszolnod a két kérdésre, valamint nem árt, ha kedveled a fesztivál Facebook-oldalát! A megfejtéseket a jatek@langologitarok.hu e-mail címre várjuk Lángoló - Open Road - játék tárgyú e-mailben.

A kérdésekre válaszolhatsz fordulónként, vagy egyszerre. A játék jelentkezési határideje 2017. június 4., vasárnap éjfél. Másnap reggel sorsolunk, a nyerteseket e-mailen értesítjük!

További információk a rendezvényről és a fellépőkről az Open Road Fest weboldalán és a Facebookon


hirdetés programajánló fesztivál alsóörs nyereményjáték open road fest



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása