2017.05.31. 13:01 – Hirdetés

Egy hét múlva startol az Open Road Fest

Nyerj fesztiválbérletet!

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

orf_2016.jpg

Jövő szerdán indul az Open Road Fest Alsóörsön. A fesztivál idén a korábbiaknál is változatosabb programokkal várja a látogatókat, hiszen a hangos rock 'n rolltól kezdve a kaszkadőrbemutatókon át a reggeli jógáig terjed a felhozatal. Mindennek tetejébe még egy Harley-Davidson is gazdára vár, na meg két fesztiválbérlet, amiket a most kezdődő kétfordulós nyereményjátékban lehet megnyerni. A részletekkel kapcsolatban olvass tovább! 

Már csak hetet kell aludni és végre mindenki megkapja a magáét: rock legendák, hajnalig tartó pörgős bulik, adrenalin-bomba programok, motorcsodák, Balaton és rengeteg újdonság, amire az Open Road Fest történelmében eddig nem volt példa! Idén mindegy mivel érkezel, mert lehet, hogy egy Harley-val távozol! Ahhoz, hogy nyerj, csupán az ’OpenRoadFest’ appot kell letölteni: http://nyerj.openroadfest.hu/.

A hagyományokhoz híven idén is lesz közös levonulás a Budapest Chapter vezetésével, ami a Harley-Davidson Budapest Bázisa elől indul június 7-én reggel 8:00-kor. Az Open Road Festen már az első nap is a rock jegyében telik, amire a Woodstockot megjárt bandával, a Ten Years Afterrel, a Roaddal, és az Alphavillel erősítenek rá, majd a Ganxsta Zolee és a Kartel tesz mindenkit jégre. Szombaton pedig érkezik a rockzenei triumvirátus, a Tankcsapda, Kowalsky meg a Vega és az Edda Művek.

A fesztivál különleges hangulatát az Open Road Fest nappali és éjszakai lüktetése adja. A kaszkadőr showk és a Harley On Tour tesztkamion mellett idén számtalan újdonsággal találkozhatnak a fesztiválozók. Reggeli jóga, délutáni edzés, teljes feltöltődés az esti zúzás előtt? A nyugalom megzavarására alkalmas programok kedvelőit egy négykerekű szörnyeteg, a Big Foot Monster Truck várja, illetve az Európa-szerte egyedülálló Harley-Davidson Stunt Show! A fesztivál történelmében először tüzes cirkuszi produkciók elevenítik fel a vándorcirkuszok misztikus világát. Az extra újdonságok mellett Veres Zoli műrepülő pilóta, és az Erdős Csabi-féle kaszkadőr show sem maradhat el.

A szombati nagy motoros felvonulásra a szervezők mindenkit szeretettel várnak. A Line Up-nál most is több ezer motor fog egyszerre duruzsolni. De június 10-én érdemes lesz a STIHL standjához is ellátogatni, ahol Gáborecz István faszobrász kezei között fog megszületni a stílfűrésszel faragott, életnagyságú Fat-Boy! Szóval jövő héten irány Alsóörs: ha hallod a motorok zúgását és látod az önfeledten mosolygó arcokat, akkor biztos lehetsz benne, hogy megérkeztél a 18. Harley-Davidson Open Road Festre!

Ha viszont még nincs meg a jegyed, akkor most olvass tovább! A Lángoló Gitárok ma induló játékában ugyanis kisorsolunk két hetijegyet a fesztiválra! Hogy te legyél az egyik szerencsés nyertes, nem kell mást tenned, csak válaszolnod két kérdésre, valamint kedvelned a fesztivál Facebook-oldalát! A megfejtéseket a jatek@langologitarok.hu e-mail címre várjuk Lángoló - Open Road - játék tárgyú e-mailben.

Jöjjön tehát az első kérdés. 

Mi a MÁSIK nagy slágere a pénteki nap főbandájának, az Alphaville-nek? 

a. The Final Countdown

b. Listen To Your Heart

c. Big in Japan

A második kérdést szombaton közöljük. A kérdésekre válaszolhatsz fordulónként, vagy egyszerre. A játék jelentkezési határideje 2017. június 4., vasárnap éjfél. Másnap reggel sorsolunk, a nyerteseket e-mailen értesítjük!


játék programajánló fesztivál hír open road fest



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása