2017.06.05. 14:01 – Nihil_AK

Több mint kétmillió fontot gyűjtöttek össze a One Love Manchester résztvevői

A Gallagher-testvérek meg végre ismét összeveszhettek valamin

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

ariana.jpg

A tegnap este megrendezett One Love Manchester jótékonysági koncerten Ariana Grande és az est résztvevői, köztük Katy Perry, Justin Bieberen, Liam Gallagher, Miley Cyrus, vagy a Coldplay összesen több mint kétmillió fontot gyűjtöttek össze a két héttel ezelőtti terrortámadásban érintett áldozatok családjainak. A helyszínen ötvenezer rajongó gyűlt össze, a koncertet MTV közel 180 ország közvetítette.

Természetesen egy vérbeli segélykoncert nem is lenne teljes valami jó kis botrány nélkül, de szerencsére a Gallagher fivérekre mindig lehet számítani, ha szardobálásra van szükség. A koncerten fellépő Liam több Twitter-üzenetben pocskonciázta bátyját, mivel utóbbi nem vett részt a rendezvényen. Noel nem kívánta kommentálni az ügyet, szóvívőjén keresztül azzal védekezett, hogy már a koncert bejelentésekor is külföldön tartózkodott családjával együtt egy hosszabb utazás miatt, ezért nem tudott fellépni az eseméynen, ezzel együtt sok sikert kívánt a kezdeményezéshez. Mindenesetre az valószínű, hogy egy darabig még nem alakul újjá az Oasis, pedig az utóbbi időben már keringtek pletykák erre vonatkozóan.

Gyönyörű. Inkább nézzük meg, mit csinált tegnap este a Coldplay ezen a színpadon, jobb lesz az úgy mindenkinek.  


liam gallagher noel gallagher segélykoncert ariana grande one love manchester



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása