2017.08.06. 15:38 – Nihil_AK

Nehezen indul a nap? Igyon Behemoth-kávét!

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

coffee_messe_noire_500_01.jpg

Mivel egy ideje megint nyitva vannak vasárnap is az üzletek, felmerül a kérdés, hogy hová menjen vásárolni az egyszeri metálos, ha épp szüksége lenne valamire? Például kávéra, hogy magához térjen a szombati hejehuja után, netán névjegykártyatartóra, hátha a hétfői munkanapon szükség lesz rá. Jó hírünk van, mert ezeket mind megkapjátok a Behemoth webshopjában, sőt, még sok mást is! Galéria és termékajánló a hajtás után.

Ha van valaki, aki kimaxolja a merchandise-ban rejlő lehetőségeket, az a Behemoth, minden lengyel zenekarok legsátánistábbika. Nergal és társai nem dekáznak, teljes lefedettségre törnek, így aztán olyan termékeket is találhatunk náluk, amiket szinte sehol máshol. Van itt 100%-osan sátáni Messe Noire - black mass amúgy, csak franciául egzotikusabban hangzik - kávé, 500 és 250 grammos kiszerelésben, 12,50, illetve 7,50 euróért, hiszen egy igazi antikeresztény nem fog reggel holmi judeokeresztény, kispolgári Tchibot kortyolgatni. A fiúk számítanak arra is, hogy rajongóik nyilván dolgoznak valahol, névjegykártya meg bármikor kellhet, azt sem lehet bárhonnan előhúzni. Ha tüzet kér tőlünk egy lány a hétvégi koncerten, adjunk neki eredeti behemothos Zippobol, garantáltan 66 százalékkal nagyobb esélyünk lesz a folytatásra!

Ha kirándulni, vagy netán strandra indulnánk, értékeinket kizárólag Behemoth övtáskába rakjuk, elvégre ott sem árt, ha látják a tudatlan, lángost zabáló tömegek, mekkora sátánisták vagyunk! Fürdőnadrágot, bikinit egyelőre nem láttam a webáruházban, de ennek nyilván csak átmeneti készlethiány lehet az oka. Ezen kívül van még háromféle sátánkereszt, gyűrű, karperec, érme, nyaklánc, kulcstartó, bögre, amiből a sátánista kávét ihatjuk, autós napellenző, ami mindig jól jön a nyári melegben, télre meg ott a sapka, sál, hogy ne fázzon a drága vásárló, vagyis elkötelezett.

Természetesen bevásárlótáska is kapható, meg pénztárca, amibe beletehetjük a pénzt, hogy aztán elköltsük a Behemoth áruházban, ahol potom 107 euróért, még kézzel faragott szobrokat is vehetünk arról, akinek ezt az egészet köszönhetjük, Adam Nergal Darskiról. Átszámítva körülbelül 33 000 forint, ennyiért ingyen van, ha kettőt veszel, csak 214 euró! Kiegészítőként ajánljuk a piramisgyertyákat, amelyek árasztják majd a fekete fényt, miközben hozzá imádkozunk, természetesen igazi sátánista módra, fordított keresztet vetve, nem úgy, mint a birka keresztények. A zenekar többi tagjának a helyében amúgy reklamálnék, hogy róluk miért nincs legalább egy-két kisebb méretű szobor, netán játékkatona, megérdemelnék, de hát Jézus tanítványai is elfogadták, hogy csak mellékszereplők lehettek az Újszövetségben, úgyhogy kuss van.

Minden piaci rés természetesen nem lett még befedve, de csak idő kérdése. Lelki szemeimmel már látom a Behemoth-étkészleteket, Nergal recepteskönyvét igaz sátánista ételekkel, a behemothos zacskóslevest ínséges napokra, signature kerti szerszámokat, amelyeknek köszönhetően a telekre is magunkkal vihetjük az antikeresztény szellemet, meg persze a kicsattintható fordított kereszttel szerelt Nergal-féle svájcibicskát, amellyel akár fel is vághatjuk az ereinket, amikor megvetésünk jeléül önként hagyjuk magunk mögött a szánalmas birkák vágóhídra menetelő csordáját. De nem kell félni! A zenekar a halálunk után is rendelkezésre áll majd a kézzel faragott koporsóval és urnával, legalábbis addig garantáltan felveszik a termékpalettára. Csak ne felejtsük el beleírni a végrendeletbe!


lengyel sátán behemoth merch nergal plázasátánizmus



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása