2017.09.16. 12:36 – Lángoló

Alien Ant Farm, SOil és Local H februárban Budapesten

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

aaf.png

A kétezres évek meghatározó nu-metal korszakának három amerikai zenekara érkezik februárban a Dürer Kertbe. Az MTV zenecsatorna ma is előszeretettel veszi elő Michael Jackson Smooth Criminal című dalának átiratát, amely az Alien Ant Farm történetében nagyon fontos szerepet tölt be. Bár saját dalaik sem elhanyagolhatók, mégis sokan pont a feldolgozás miatt figyeltek fel, vagy onnan emlékeznek rájuk. További infók a hajtás után! 

A zenekar némi szünet után pár éve tért vissza és újra aktív, melynek köszönhetően ezúttal először Magyarországra is eljutnak. A szintén nu-metal alap banda, a SOil igazi sikereket a 2001-es „Scars” albummal ért el, idén pedig éppen 20 éves fennállásának évében hamarosan új, “SCREAM: The Essentials” címre keresztelt lemezzel jelentkezik. A post grunge és hard rock elemekkel is kísérletező zenekar friss anyaga az új dalok mellett lényegében egy válogatás korong: régi slágerek új verziója, speciális bónuszok. A "Can You Heal Me" akusztikus verzióját Dimbag Darrell házi stúdiójában vették fel Vinnie Paul produceri irányítása mellett.

A turné vendége a kevésbé ismert Local H, akik idén egyszer már jártak nálunk. Grunge alapú, kissé post hardcore elemekkel bíró zenéjük nem emelte őket nagyobb piedesztálra, de a stílus korabeli amerikájának mindenképpen fontos és aktív zenekara.

További infók a koncert Facebook-eseményén


programajánló koncert hír nu metal dürer alien ant farm soil local h



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása