2017.09.25. 16:05 – dankógábor

Hó Márton nem fejezte be a lemezét

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

image.jpeg

Hó Márton ugye a Jégkorszak élén zenélgetett mostanság, illetve a Gustave Tiger basszusgitárosi posztját is betölti. A nyáron viszont lett egy jó adag szabadideje, úgyhogy nekiállt számokat írni.  

Most viszont egyáltalán nem akartam mást bevonni a lemez alkotói folyamatába (a saját zenekarom második lemeze tavaly jött ki, de ez most egy szólóügy lett ismét), nem akartam stúdiózni, nem akartam producert, és vendégzenészeket sem - ezt a lemezt az elejétől végéig otthon vettem fel a négy fal között, minimális eszközökkel. Kicsit bele is csavarodtam a végére - hát ez lett belőle. Egyszer majd lehet, hogy befejezem. A lemez borítóját és hangzását Daniel Johnston Hi, how are you című, befejezetlen albuma ihlette.

- ezt termésezetsen Hó Márton írta, aki úgy vezette fel a levelét, hogy "Elképesztő hanghurrikánok, döbbenetes zajgejzírek, páratlan melódiaesők - megérkezett Hó Márton legújabb albuma, amely visszatér a hálószobapop lassan egy évtizedes hagyományaihoz. Na jó, ez a kamuduma." A lemezt meg lehet hallgatni, illetve le lehet tölteni alább, élőben pedig november 10-én lehet hallani az Aurórában, ahol a Flexible Juice lemezbemutatóját is meg lehet nézni amellett, hogy a Meteo is fellép. (Fotó: Komróczki Diána)

A posztot a Cseh Tamás Program támogatta:

cstp_logo.jpg


pop hír hó márton



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása