2017.10.03. 14:00 – Lángoló

Borozgatunk, cigizünk, beszélgetünk - Itt az új Turn Signals-klip

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

turnsignals_dy7i5362.jpg

Idén tavasszal jelent meg a Turn Signals zenekar Duck And Cover című nagylemeze, amihez most bemutatunk egy új videót itt a Lángolón. A klipről így beszél a zenekar:

Szerettünk volna egy imidzsklipet régóta, és az Idlert találtuk a legmegfelelőbbnek a lemezünkről erre a feladatra. Magának a dalnak nincs sok mondanivalója, inkább hangulatfestő, Szabó Lőrinc és Bob Dylan szerelemgyermeke. Minden rendben, borozgatunk, cigizünk, beszélgetünk.

A brit gitárzenében gyökeredző Turn Signals egyébként 2012-ben alakult, első EP-jük 2014-ben jelent meg Take A Ride címmel. Az az anyag még inkább volt Iliás Ádám énekes-basszusgitáros szólóprojektje, az idei lemezt viszont már egy stabil trió vette fel Kalocsai Balázs gitárossal és Révész Tamás dobossal. A zenekar következő koncertje október 6-án lesz az Under Budapestben.

(Fotó: sinco)

A posztot a Cseh Tamás Program támogatta:

cstp_logo.jpg


indie premier rock hír turn signals



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása