2017.10.18. 09:30 – Hirdetés

Lapalux ma este a Dürer Kertben

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

lapalux.jpg

Lapalux, civilben Stuart Howard, napjaink egyik leginnovatívabb és eredetibb producere. Nem először jár Budapesten, de most újdonságokat is hallhattok majd az ex-Ninja Tune-os essexitől. Múlt hónapban jelent meg Ruinism című harmadik albuma, ami már Flying Lotus Brainfeederénél jött ki. Műfajban down tempót kell elképzelni, glitch-csel vegyítve, kifejezetten mozogható, mérhetetlen fülsimogató textúrájú dallamokat.

Lapalux release mellé pedig lehetőségetek lesz először élesben hallgatniWaTat, azaz Varga Tamást, aki augusztus végén adta ki első, teljesen önálló alkotásokat tartalmazó EP-jét Solar Mole címmel. Az album nem feltétlen sorolható be egy stílusba se, mert WaTa produceri munkásságán is meglátszik mindannak a sok műfajnak a hatása, amin keresztül eljutott az EP-ig. 

Az Apparat buliról ismerhetitek már 9b0-t, azaz Gyutai Balázs, gyakorlatilag járóka óta az elektronikus hangzásokkal és létrehozásukkal foglalkozik, 9b0 formában pedig a 2000-es évek eleje óta producerkedik. Az este tematikájához híven, szintén egy nyugodt és eklektikus, vonalat képvisel, bár nála ez már kísérlet kategóriába eshet. 

Fingers Crossed Production és a Dürer Kert bemutatja: 
LAPALUX [UK] - Ruinism lemezbemutató [live set]
WaTa [HU] - Solar Mole EP bemutató
'17.10.18. [Szerda] - Dürer Kert - Room 041


hír electro wata lapalux



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása