2017.11.21. 14:00 – Szponzorált Tartalom

Hordozható cajon sokat utazó zenészeknek - Bemutatkozik a MEINL VivaRhythm® Cajon2Go

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

bemutatkozik_a_meinl_vivarhythm_cajon2go.png

Új szériás, hordozható útihangszert mutatott be a MEINL a VivaRhythm Cajon2Go képében, mely költséghatékony, mégis alternatívát kínál a tradicionális cajonok mellett. Ütőhangszereseknek, akusztikus formációkban játszó zenészeknek mindenképpen érdemes megismerkedniük vele! 

A MEINL VivaRhythm Cajon2Go egy igazi kompakt, hordozható útihangszer! Alapanyaga masszív karton, amely négy egyszerű lépésben, lapjára hajtott állapotból egy normál méretű cajonná alakítható. Stabil szerkezete könnyedén elbírja nem csak a gyermek, hanem a felnőtt zenészeket is. A hangszer megszólalása, a belsejében található sordonyhúrok miatt a pergődobokat idézi. Ugyanakkor, a karton alapanyag egy természetes, mély basszushangot biztosít. A Cajon2Go egy remek és olcsó alternatívája a tradicionális, fából készült cajonoknak.

Méret: 34cm (13,5") szélesség x 45cm (18") magasság x 31,5 cm (12,5") mélység

Alapanyag: Karton

Terméktulajdonságok: Lapjára hajtott állapotból egy normál méretű cajonná hajtogatható. A belső sodrony terhelhetősége 150kg/330lbs. A hangszert természetes mély basszus és a pergődobokra jellemző sordonyos
hangzás jellemzi! 

További információ a MEINL webáruházában, a MEINL Viva Rhythm honlapján, és a Facebookon!   


szakma hangszer szponzoráció meinl ütőhangszer új hangszer



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása