2018.01.10. 10:41 – Lángoló

Európa-klubturnéra megy a Quimby + játék naptárért

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

quimby_2017_2_by_sinco.jpg

Pihenője után a Quimby Londonban indítja a klubszezont, hogy Amszterdam, Brüsszel, Luxemburg, majd Zürich után első 2018-as budapesti koncertjén az A38 Hajón is fellépjenek majd. Akinek ennyi koncertdátum nem elég, most egy Quimby-naptárt is nyerhet, benne még több, még be nem jelentett koncertdátummal.

Magyarország egyik legnépszerűbb zenekara rendszeresen koncertezik külföldön is, tavaly azonban ez kimaradt, a 25 éves születésnap után ugyanis az egész tavasz pihenéssel telt, de idén ismét turnébuszba ülnek és egy hét alatt öt különböző országban adnak koncertet. Londonban sok év után ismét a The Underworld Camden színpadán fognak játszani március 13-án, 15-én már a legendás Melkweg Amsterdamban – itt olyan világsztárok is léptek már fel, mint Prince, Nick Cave vagy az Arctic Monkeys.

Az ilyen körutakat nemcsak azért szereti a zenekar, mert picit osztálykirándulás jellege van, hanem mert a barátságos klubkörnyezet mellett az évek során nagyon jó baráti kapcsolatok is alakultak, például a brüsszeli, illetve a luxemburgi koncerteket is barátok, rajongók szervezik már évek óta. Előbbi városban 16-án lépnek fel, egy nappal később pedig Luxemburgban. A turné utolsó külföldi állomása Zürich lesz, ahol ez lesz az első Quimby-koncert. Azonban nem kell feltétlen repjegyet váltani ha ismét szeretnénk klubkörnyezetben látni a zenekart, a turné lezárásaként ugyanis április 6-án az A38 Hajón koncerteznek.

A zenekar idén egy koncertfotókból összeválogatott naptárt is kiadott, benne a tagok születésnapjával és több, még nem bejelentett koncert dátumával is. A naptár a Popshop oldalán szerezhető be, de most játékunkon kettőt ki is sorsolunk.

JÁTÉK!

Feltéve, ha a jatek@langologitarok.hu címre elkülditek Quimby-Naptár tárggyal azt, hogy mennyibe kerül a Popshop.hu oldalán a Quimby English Breakfest című CD-je.

q_fbpcover_abr03.jpg


játék pop rock hír quimby



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása