2018.04.06. 15:54 – Gitárok

Július 23-án Joe Satriani a Barba Negra Trackben

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

satriani_2.jpg

Három év után ismét Budapesten üdvözölhetjük az instrumentális gitárzenék egyik legnagyobb nevének számító, mára túlzás nélkül legendás Joe Satrianit. Joe az év elején egy alapokhoz visszakanyarodó, rockos lemezzel jelentkezett, és amikor nem épp John Petrucci vagy Phil Collen társaságában csinálja a G3 turnét, még arra is van ideje, hogy szólóban koncertezzen. A budapesti fellépés vendége Lukács Peta zenekara lesz, ezt tegnap egy kifejezetten vicces videó formájában hozták nyilvánosságra. További infók a hajtás után! 

What happens next? - azaz mi történik ezután? Ez a címe Joe Satriani januárban megjelent tizenhatodik albumának, amelyen a világhírű gitáros visszakanyarodott pályafutása legelső éveihez, és egy jól felismerhető dallamvilágú, ugyanakkor letisztult hard rock dalokat rejtő albumot készített két illusztris zenésztárs, Chad Smith dobos és Glenn Hughes basszusgitáros társaságában. Az immár négy évtizede aktív zenész a nyáron Budapestre is ellátogat saját zenekarával, szólóturnéja keretében: július 23-án a Barba Negra Track szabadtéri színpadánál hallgathatjuk meg az új dalokat és a korábbi slágereket.

A koncert Facebook-eseményének oldalán tegnap jelentették be, hogy Satriani előtt Lukács Peta zenekara lép majd színpadra.  

Tegnap este, amolyan költői kérdésként dobtuk fel, hogy szerintetek ki a leginkább alkalmas magyar banda arra, hogy Joe Satriani előtt bemelegítsen. Bár volt néhány számunkra is "édes" válasz, a legtöbben mégis úgy gondolkodtatok, mint mi: július 23-án Peta Lukács nyitja az estét, ehhez pedig még egy videóüzenetet is küldött nektek!

A gitárzenék rajongói nem lőhetnek mellé egy ilyen összeállítással. A koncertre jegyek kaphatók a Ticketportal hálózatában, a www.concerto.hu, www.tixa.hu és a www.rock1.hu weboldalakon. További információkat a Facebook-eseményen találtok, ha pedig szívesen nézegetnétek galériát Joe Satriani legutóbbi koncertjéről, kattintsatok ide! Petával nem olyan régen készítettünk interjút, ide kattintva azt is elolvashatjátok. 


gitár programajánló rock koncert joe satriani lukács peta instrumentális barba negra



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása