2018.06.10. 20:28 – Nihil_AK

Zakk Wylde szerint szólókarrierje végeztével Ozzy a Zakk Sabbath énekese lesz

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

zakk-sabbath.jpg

Ozzy már rengetegszer megpróbálkozott a visszavonulással, először ugye 1992-ben, a No More Tours idején. Pár éve a Black Sabbath pályafutását is lezárták régi társaival, most pedig szólókarrierjének utolsó nagy turnéja tart éppen. Zakk Wylde szerint azonban nincs baj, hiszen amint véget ér ez a kör, Ozzy a Zakk Sabbath nevű tribute zenekar énekese lesz.

Az információ egy friss interjúból származik. A Kaaos TV kérdésére, miszerint szomorú-e amiatt, hogy ez az utolsó kör Ozzyval, Zakk így válaszolt.

Kétségkívül. De ez igazából nem búcsúturné. Úgy gondolom, csak egy fejezet zárul le, Ozzy szólókarrierje. Ez történt a Sabbathnál is, lezártak egy fejezetet. Ez egy búcsú a szólókarrierjétől. De rögtön azután, hogy ezzel végzünk, Ozz csatlakozik majd a Zakk Sabbath Featuring Ozzy Osbourne zenekarhoz énekesként. Tudod, Oz elég jól ismeri a repertoárt. Szerintem zökkenőmentes lesz a váltás. Kétségkívül.

Ha poén, ha nem, mindenképpen érdekes hír, és simán el is tudjuk hinni, hogy Ozzy hetven fölött is képtelen lesz arra, hogy rózsákat metszegessen a hátsó kertben. Mindenesetre elég mókás elépzelni azt a forgatókönyvet, hogy beszáll a saját gitárosának zenekarába Black Sabbath dalokat énekelni, de elnézve a zenészgárdát - Wylde-on kívül a csapatot Rob "Blasko" Nicholson basszusgitáros és a veterán dobos Joey Castillo alkotják - simán elmennénk egy koncertjükre.


rock hír metal ozzy ozzy osbourne black sabbath visszavonulás zakk wylde mégsem visszavonulás



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása