2018.06.13. 10:48 – Lángoló

Kék foltokból smiley - Itt egy újabb alkotás a Gyík zenekartól

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

gyik_zenekar_kek_foltokbol_smiley.jpg

Utoljára tavaly karácsonykor írtunk a Gyík zenekarról. Akkor egy klipet mutattunk be, most pedig ismét egy videó premiere látható alább, amiről ezt írta a csapat:

Tavaly nyáron jöttünk ki legutóbb új anyaggal - az Alapmű EP óta eltelt időben Luc Gizi személyében egy nagyszerű vokalistával bővültünk, de többnyire csak koncerteztünk, meg nem a homlokunkat csókolgatták a múzsák. Aztán egyszercsak hirtelen felindulásból megírtuk ezt az új dalt, a Kék foltokból smiley-t, és gondoltuk akkor csinálunk már egy igazi single-t, amin tényleg csak egy szám van. A stúdiófelvétel ismét a legendás Dióssy Ákossal készült, és ha már új dal, meg single, akkor készítettünk hozzá klipet is, mert anélkül ugye mit sem ér az egész. Annak idején nagyon bejött a Hiperkarma Délbáb videoklipje, amit Lippai Balázs varázsolt, úgyhogy megkerestük, neki is is tetszett az ötlet, és pár nappal később forgattunk is egy majdnem vágás nélküli videót a budapesti nyár szerintünk egyik legkúlabb helyszínén, a Valyo Kikötőben. A single borítóján lévő fotót Hartl Nagy Tamás lőtte - ha valaki nem jönne rá azonnal, annak eláruljuk: az Alagút kék-fehér mozaikjai lettek befotózva falmentén lentről felfelé.

A zenekar legközelebb a Fishing on Orfűn lesz látható június 22-én a Tűzhöz közel színpadon.


premier hír gyík gyík zenekar



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása