2018.07.08. 18:00 – Gnosis

Konceptuális keresgélés - Sungazers-dal és klippremier

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

 header1.jpg

Ezúttal egy single-el és a hozzá tartozó kisfillmel bővül az 'Objects' történet, mely a szegedi Sungazers poszt-progresszív formáció konceptnovellája. A történet kilenc fejezetből áll, mind a kilenc fejezethez tartozik egy dal, melyből hármat a Narrow Lungs kislemez keretein belül, tavaly szeptemberben mutattunk be nektek. Most pedig itt a negyedik, a Rain Smell Departure.

Géczi Gergő  -a Sungazers agya- így beszél az új dalról:

A Rain Smell Departure különlegessége az, hogy úgy különbözik a többi daltól, hogy mégis szerves része marad az egész album hangulatvilágának. Pont ezen "különcsége" miatt döntöttem úgy, hogy kiadom, mint single-t. A többi dallal ellentétben itt az elektronikus elemek és az ambient stílusirányzat dominál. A dal végső verziója egy kollaboráció eredménye, Gritta Péter (Adrift) producer barátom közreműködésével.

A kisfilmről és a zene inspirációiról bővebben:

Az Objects maradék öt fejezetéhez tartozó dalok és ezzel a teljes nagylemez felvételei várhatóan idén októberben kezdődnek.

header_1.jpg
A Sungazers-szel, teljes élő formációban legközelebb augusztus 18-án az abaligeti Prog Camp-en találkozhattok.


Géczi Gergő Sungazers



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása