2018.07.17. 11:34 – dankógábor

Az igazi sérülés belül történik - Itt a Houdinis új videója

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Nemrég dalról dalra bemutattuk a Houdinis zenekar új nagylemezét, amin szerepel a Hard Beatings című dal. A Lángoló olvasói a számhoz készült videó premierjét nézhetik meg alább, de Mihola Péter énekes is mondott pár dolgot a kliphez, amit ő maga rendezett és vágott:

A Hard Beatings klippjét főként a szöveg inspirálta. A zene könyörtelenül megy előre, egy édes dallam, ami egyre sötétebb árnyalatot kap. A dal maga a családon, kapcsolaton belüli erőszakról szól, az olyan érzelmi, esetleg fizikai sérelmekről, amelyen mélyen, mindannyiunkban lakoznak, és csak egy kis szikra kell, hogy fellángoljanak. A szöveg gyakorlatilag magát írta meg, és a dallamhoz hasonlóan egy olyan érzést sugall, ami a felszínen még viszonylag fájdalommentes, az igazi sérülés azonban belül történik. Eredetileg az ELFELEDVE (ABSENTIA) thriller sorozat nemzetközi promóciós kampányának zenéje volt, amely témában hasonló történetet mesél a trauma és a kondícionálás gyilkos kimeneteléről, illetve a gyermekkori sérülésről. Szereplős videót akartunk belőle csinálni, már kész koncepcióval, rendezővel, aztán végül mégis szöveges videó lett. A képek nyilvános, ingyenesen elérhető, illetve profi stock képek, amelyek megteremtik a hangulatot. A grafikát Sárffi Soma készítette.

Itt a videó, élőben pedig a FEZEN-re tessék értük menni július 26-án.


premier hír the houdinis



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása