2018.07.19. 11:53 – dankógábor

Aki nem volt az emlékezetes Algiers-koncerten januárban, most pótolhat

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Kollégánk teljes extázisban azt írta a legutóbbi magyar Algiers-koncert után, hogy 

Tökéletes hangzás, költői érzékenység, munkásmozgalmi elkötelezettség, erőteljes antifasizmus, tökéletes hangmérnöki munka - hogy lehettek ennyire a helyükön a delayek és csarnokreverbek, atyaég! - , áramvonalas, de őrülten kócos, élő sound design, melyben azért simán felismered a szemplingeket, utalásokat, idézeteket T.S. Eliott-tól a Big Black-ig, a Public Image Ltd-től a Gang of Four-ig. Az Algiers élőben egyszerre szellemidézés, ezerszázalékos jelenlét, és egy hatalmas, zúgó pofon a vegytiszta zenét kedvelők örök-elégedett arcán.  

Na most aki ezt kihagyta, ne csüggedjen, ugyanis a zenekar fellép vasárnap este a Dürer Kertben. Igazából nem szeretnénk ennél bővebbet írni, tényleg tessék elolvasni ezt, és ha még így sem kapsz rá ingert, hogy elmenj, akkor mindegy is. Előzenekar a Ljubljana lesz.


hír algiers



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása