2018.08.01. 13:43 – Lángoló Gitárok

Cloud 9+, Anna and the Barbies, Paul Kalkbrenner, Jason Derulo, valamint gyűjtés súlyos beteg gyermekeknek - Heti Park

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

paul_kalkbrenner_1.jpg

Kétségbeejtő, milyen gyorsan telik az idei nyár - alig kezdődött el, máris augusztus áll a naptárban. A Budapest Park idei szezonja azonban továbbra is tartogat olyan programokat, amelyekre érdemes odafigyelni, hiszen ebben a hónapban is rengeteg, a maga módján megismételhetetlen rendezvény várja a közönséget. A mai ajánlóban augusztus első napjainak programjait válogattuk össze nektek, és ismét van nyereményjáték, melyben a Die Anwoord koncertjére nyerhettek páros belépőt. 

Augusztus 2, csütörtök - Cloud 9+, Follow The Flow

Az ütős koncertjeiről, feszes dob és basszus alapokról, effektezett gitárokról és masszív elektronikus hangmintákról ismert Cloud9+ zenekar egészen egyedülálló a saját stílusában. Az élőhangszeres rock/hiphop zenét az elektronikus drum and bass és dubstep elemekkel ötvöző formáció augusztus 2-án számtalan újdonsággal és hatalmas bulival készül augusztus első csütörtökére! Utána hajnalig UVCT Open Air a már megszokott hangulatban, azaz egész estés buli JumoDaddyvel és Wondaval a szabad ég alatt.

Augusztus 3, péntek - Anna and the Barbies, Trillion

Kutyatölcsér a fejen, kukászsákból készült ruhaköltemény – az extrémitásáról ismert Pásztor Anna ezzel homlokegyenest ellentétes arcát mutatja most meg: ezúttal egy új, letisztult megjelenéssel „sokkolja” a közönségét - az újabb mérföldkőhöz érkező az Anna & the Barbies augusztus 3-án a Budapest Parkban, fűszerezve mindezt egy parányi különlegességel: pár szerzeményben Apey (Apey and the Pea) énekel majd Annával, és olyan AATB szerzeményeket porolnak le közösen, amelyeket talán már elfelejtettünk, de mindenképpen ritkán hallhattunk a zenekartól koncerten.

 “A zenekar és az én életemben eljött az a pont, amikor már semmilyen álarcra vagy cirkuszi mutatványra nincs szükség ahhoz, hogy magabiztosan megmutassuk magunkat, a teljes tiszta belső valónkat.”– tette hozzá Anna. Ráadásul a zenekar legutóbbi, Utópia című albumát most először lehet majd koncerten megvásárolni, szóval aki még nem szerezte be, buli után haza is viheti magával az új dalokat.

Augusztus 4, szombat - Paul Kalkbrenner

Az egyik legnépszerűbb berlini előadó, Paul Kalkbrenner neve garancia az igényes, folyamatosan újdonságokkal kísérletező elektronikus zenére. A techno fellegvárából érkező producer élő produkcióval érkezik augusztus 4-én a Budapest Parkba! A bemelegítésről K-Paul (DE / Low Spirit) gondoskodik. Utána afterparty hajnalig három helyszínen, olyan közreműködőkkel, mint SIKZTAH (Blackrod / HU), SINKO (NVC / HU), Metha (Be Massive / HU), LavaLava, After Dark.

Augusztus 5, vasárnap – Pöttömkert + Méhek koncert

Ahogy már megszokhattátok, a Park minden hónap első vasárnapján átváltozik Pöttömkert​té, hogy érdekes, izgalmas és interaktív ​gyerekprogra​mokkal, előadásokkal várják a vidámságra vágyó kisgyermekes családokat. A koncertek, programok mellett különös figyelmet kap a civil szervezetek jelenléte is. Most vasárnap kiemelt szerephez jut a Csodalámpa Alapítvány, amely 2003 óta teljesíti életveszélyesen beteg gyermekek egy-egy különleges kívánságát. Céljuk, hogy egy-egy gyermekálom megvalósulásával örömet és kitartást adjanak a kicsiknek és családjuknak a hosszú kezelések elviseléséhez. Az alapítvány az elmúlt másfél évtizedben több mint 3415 kívánságot teljesített – épp itt az ideje a következőnek!

A Budapest Park és a Pöttömkert tehát mindenkit arra buzdít, hogy akár egy minimális összeggel támogassa egy beteg kisgyermek álmát. Tegyünk együtt csodát! A Csodalámpa számlaszáma: 10918001-00000015-99050010, UNICREDITBANK - utaláskor a közlemény mezőbe írd be: " Budapest Park" - így tudni fogják, hogy mennyit hozott össze a Park szuper közössége adományként!

Vasárnap a szokásos egész napos programok mellett ezúttal a következő színpadi produkciók várják a látogatókat:

10:15-11:00 Dinnyeérlelő Kerekítő baba-mama foglalkozás

11:00-11:45 Méhek koncert

12:15-12:45 Mese több szólamban: Kayamar zenés játéka

13:30-14:15 Batyuszínház - Ravaszdi mester mese előadás

Augusztus 5, vasárnap - Jason Derulo, vendég: Király Viktor

In My Head, If I’m Lucky, Don't Wanna Go Home, Cheyenne, Talk Dirty vagy Swalla, hogy csak néhányat említsünk dalaiból, melyek évek óta uralják a világ slágerlistáit. Napjaink egyik legnépszerűbb pop, R&B előadója, Jason Derulo 2018 nyarán először koncertezik Budapesten! A koncert után ismét Queens Party, ahol visszatér a Budapest Parkba a város legnagyobb R'n'B & HipHop őrülete.

Augusztus 6, hétfő, Nagyszünet - Járai Márk akusztik

Az elmúlt évek legnagyobb hazai slágergyárosát, a Budapest Parkban is rendre teltház előtt fellépő Halott Pénzt valószínűleg senkinek sem kell bemutatni. Ezúttal Magyarország egyik legkedveltebb formációjának karcos hangú énekes-frontembere, Járai Márk érkezik a Nagyszünetbe egy sokkal intimebb szettel – magával hozza akusztikus gitárját és persze legismertebb dalait.

Ahogy a bevezetőben már beharangoztuk, ezúttal ismét van játékunk. Augusztus 18-án a jelenlegi könnyűzenei színtér egyik legmeghökkentőbb formációja, a dél-afrikai Die Antwoord lép fel a Parkban, akik ezúttal is magukkal hozzák az olyan antislágereket, mint az Enter The Ninja, vagy a Baby’s On Fire, a csak rájuk jellemező színpadi őrülettel együtt.

A koncertre most egy páros belépőt nyerhetsz, és csak egy kérdésre kell válaszolnod hozzá, ami a következő:

Mi volt a Die Antwoord 2009-ben kiadott debütáló lemezének címe?

A megfejtéseket a jatek@langologitarok.hu e-mail címre várjuk augusztus 13-án, hétfőn reggel 9 óráig Lángoló – Die Antwoord – játék tárgyú levélben. A nyertest a sorsolás után közvetlenül értesítjük, a játék után a beérkezett e-maileket töröljük a nyilvántartásból.

További információk és programok a Budapest Park weboldalán és Facebookján


programajánló szponzoráció nyereményjáték méhek király viktor paul kalkbrenner anna and the barbies jason derulo járai márk trillion csodalámpa alapítvány budapest park cloud9+ pöttömkert heti park



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása