2018.09.10. 14:00 – Lángoló

Valahogy szereljük meg egymást - mondja a Bajnoq zenekar

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

img_7453_fix.jpg

Azt írja nekünk a Bajnoq zenekear, hogy ők egy rendszerellenes és dallamos punkzenekar Budapestről, akik nemrég adták ki négyszámos bemutatkozó EP-jüket Magyar Idők címmel.

Ennek nyitódala az első videót ihlető Valahogy, ami egy kétperces, zaklatott segélykiáltás, amibe párkapcsolati és társadalmi parát is bele lehet hallani. Az egyik legjobb Hemingway-regényből, a Búcsú a fegyverektől 1937-ben készült filmre vágott szövegvideó sem akarja a hallgatók helyett eldönteni a kérdést: háború is van benne meg szerelem is, és rengeteg mentő.

A zenekar tagjai egyébként ismerősek lehetnek már máshonnan, ugyanis olyan zenekarokból jött össze a csapat, mint a Kozmosz, az Egyetlen, a pfl és a Reflected. Alább az említett dal videójának premierje:

Bajnoq-koncertek a közeljövőben:

Szeged - szeptember 14, GinTonic
Dorog - szeptember 29, Kacsa
Budapest - október 27, DürerKert 041


premier bajnoq



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása