2018.09.11. 17:56 – Szponzorált Tartalom

Rengeteg előadással bővül idén a Budapest Music Expo

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

13bme1.jpg

Ezúttal is gigantikus méretekben, de még erősebb szakmai és oktatási programmal,  előadásokkal várja az érdeklődőket a Budapest Music Expo október 5-től 7-ig a Hungexpo területén. A 18.000 négyzetméter területű rendezvényen több tízezer hangszer kipróbálható, lesz rengeteg koncert és hangszerbemutató. Fellép a Megadeth dobosa, Dirk Verbeuren is. Az expo ingyenesen látogatható.

A kiállítás az ’F’ és a ’G’ csarnokban kap helyet, míg a szakmai és oktatási program egy önálló helyszínnel erősödik. A több tízezer kipróbálható hangszer mellett azt is megtapasztalhatják a látogatók, hogy hol tart manapság a hang- és látványtechnika. Nem beszélve a rengeteg dj-eszközről, lemezjátszókról, fülesekről, pultokról.

A kiállításnak a kezdetek óta szerves része a rengeteg hangszerbemutató és koncert. Több száz zenei eseménynek ad helyet az expo, fellép többek közt az AWS, a Roy és Ádám Trió és a Salvus, hangszerbemutatót tart sok ismert hazai zenész mellett a Megadeth amerikai metal zenekar dobosa, Dirk Verbeuren.

A szervezők nagy hangsúlyt fektetnek idén a speciális szakmai előadásokra, melyek a hang és fénytechnika, a hangszigetelés, a keveréstechnika és önmenedzsment területét ölelik fel. Először költözik ki egyszerre a három nagy jogkezelő szervezet, a Zenészképző keretében pedig 13 zeneiskola települ ki standokkal és bemutatóórákkal. Lesz Backstage Akadémia, és bárki beülhet a pop- és élőzenés rocktörténeti előadásokra. Itt rendezik az Öröm a Zene országos tehetségkutató döntőjét is, illetve idén is átadják az Öröm a Zene-díjat a szakma legjobbjainak.

Mint mindig, most is ingyenesen lesz látogatható minden program. Érdemes már most beírni a naptárba: október 5-6-7. Budapest Music Expo, Hungexpo.

További információk a rendezvény Facebook-eseményén, valamint a Budapest Music Expo weboldalán és Facebookján


budapest programajánló hír rendezvény szakma hangszer hangszerkiállítás budapest music expo



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása