2018.10.02. 18:30 – Lángoló Gitárok

Heilig Gáborral folytatja a 100 Folk Celsius

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

img_6549_copy.jpeg

Orbán József júliusi halála óta nem lehetett biztosat tudni a 100 Folk Celsius jövőjéről. A mai sajtóbejelentés szerint viszont folytatják a munkát, egy régi barát, Heilig Gábor csatlakozásával, aki a nyolcvanas-kilencvenes években sokáig volt a zenekar tagja. További részletek a hajtás után. 

Littvay Imre zenekarvezető a közleményben így fogalmazott: 

Orbán Józsi, a 100 Folk Celsius egyik alapítótagja már az égi zenekarban muzsikál tovább két régebbi társunkkal, Drosztmér Istvánnal és Torontáli Istvánnal. Most egy régi jó barát, Heilig Gábor csatlakozott újra hozzánk, hogy együtt próbáljuk Orbán Józsi hiányát elviselhetővé tenni. Ezentúl a koncertjeinkkel rá is emlékezünk, hiszen ő minden pillanatában ott lesz velünk. Az élet megy tovább, és szerintünk ő sem szeretné, ha minden elveszne, aminek felépítésében oly nagy része volt. Heilig Gábor nevéhez sok olyan régi 100 Folk Celsius sláger kötődik, mint például a Miki Manó meséi. Bízunk abban, hogy hamarosan találkozunk egy 100 Folk Celsius élő koncerten, mert ahogy a Józsi mondta, “nekünk a playback-re próbálni kell“.

További információk a 100 Folk Celsius Facebook-oldalán!  


magyar hír country 100 folk celsius



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása