2018.10.23. 10:28 – Á.Sza

Rihanna után Pink is visszautasította a Super Bowl félidei showját

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

Pénteki hírek szerint megorrolt Rihannára az NFL, mert az amerikaifutball-szövetség és a CBS is őt szemelte ki a 2019-es Super Bowl félidei showjának fellépőjére, az énekesnő azonban visszautasította a felkérést arra hivatkozva, hogy nem ért egyet az NFL álláspontjával a Kaepernick-ügyben (Colin Kaepernick, a San Francisco 49ers játékosa azzal okozott botrányt két éve, hogy a feketékkel szembeni atrocitások ellen tiltakozva nem állt fel, amikor a stadionban eljátszották az Egyesült Államok himnuszát).

A legújabb hírek szerint azonban nem Rihanna volt az egyetlen előadó, aki visszautasította a felkérést; Pink is szerepelt az NFL kívánságlistáján, azonban vele sem sikerült megegyezni. A szövetség ezek után a Maroon 5-ot és Cardi B-t kereste meg a fellépési lehetőséggel, állítólag jelenleg is tartanak a tárgyalások. Az ügy Cardi B esetében sem egyszerű, korábban ugyanis az énekesnő azt nyilatkozta a TMZ-nek, hogy addig bojkottálja az NFL-t, amíg Kaepernicknek nem lesz újra csapata (jelenleg szabadon igazolható játékos).


pink rihanna



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása