2018.10.29. 17:01 – Lángoló Gitárok

Közel harminc dal született a Songbook Songwriting Campen

Lengyel és svéd előadók albumaira is felkerülhetnek a szerzemények

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

sbsc.jpg

Október 24-28 között zajlott a második hazai nemzetközi dalszerző tábor, a Songbook Songwriting Campen, amelyre hat országból érkeztek előadók, szerzők és producerek. Négy napon át alkottak egy, mindenki számára inspiratív környezetben, ahol közel 30 új dal született. További részletek a hajtás után. 

A Zeneszöveg.hu célja, hogy ezeket a szerzeményeket hamarosan a közönség is hallhassa, bizonyítva azt, hogy a nemzetközi kapcsolatok építése, külföldi szerzők hazai producerekkel és előadókkal való összekapcsolása a megfelelő formátum a magyar szerzők és a magyar zeneipar exportjára, gyümölcsöző formában, valódi eredmények felmutatásával.

A Songbook Songwriting Camp résztvevői között voltak többek között: Jónás Vera, Johnny K. Palmer, Torres Dani, Talán Attila, Myra Monoka, Péterffy Lili, Závodi Marcel, Kozma Kata, az OliverFromEarth tagiai, Trap kapitány és a The Carbonfools énekese, Fóris-Ferenczi Gábor is. A nemzetközi vonalat a rendkívül tehetséges lengyel producer, Mi Nu, egy zseniális humorérzékkel és tehetséggel megáldott cseh szerzőpáros, Jana Infeldová és Jan Vávra, a magyar származású, de Svédországban alkotó George Németh, a litván Vytautas Petrosius, valamint a román Dan Byron és a szerb Qyan gazdagította.

Azzal, hogy közel harminc dal született a táborban, a szervezők kultúrmissziója elérte célját: tényleges tenni akarással, több tucat hazai és nemzetközi tehetség összekapcsolásával olyan közeg alakult ki, amely beindította a hazai és a nemzetközi zenei élet közötti aktív munkát, annak érdekében, hogy a régóta vágyott magyar zenei export látható eredményekkel érjen célba.

További információk a Songbook Songwriting Camp weboldalán

nka_hangfoglalo_logo_650.png


hír tábor dalszerzők songbook songwriter camp #hangfoglaló2018



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása