2018.11.20. 17:55 – Lángoló Gitárok

Szombaton mutatja be új lemezét Cséry Zoltán az A38 Kiállítóterében

Nyerj páros belépőt a koncertre!

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

csery_zoltan.jpg

Fiatal, eddig többnyire a színfalak mögött munkálkodó zongoraművész és zeneszerző mutatkozik be a közönségnek első önálló, szólózongorás nagylemezével november 24-én az A38 Kiállítótérben. Cséry Zoltán Life is a Playground címmel jelentkezett saját albummal, amely a chillout és ambient határmezsgyéjén alkotó Dalok a Lelkednek / Songs for Your Soul zenei projekt első gyöngyszeme. A lemezbemutató koncertre most egy páros belépőt nyerhettek. További tudnivalók a hajtás után! (Fotó: Dalok a lelkednek Facebook)

A lemezbemutató koncerten egy, a minimálzene műfaját képviselő, újdonságnak számító művészeti koncepciót ismerhetnek meg az érdeklődők, amely a felgyorsult fogyasztói világban megnyugvást kínál a száguldozó elmének, szívnek és léleknek. A Duna vizén ringatózva egy órára a hallgató lehunyt szemmel átadhatja magát a zenének, és részese lehet egy nem mindennapi zenei utazásnak, cseppnyi harmóniának.

A lemezbemutató koncert különleges vendége Zoohacker lesz. Egyedi, misztikus hangulatú fúvóshangszerrel, a Futujarával érkezik a szintetizátorai mellett. A Timeline című dalhoz remixet készített a Songs For Your Soul lemezre, amely szintén elhangzik majd az est folyamán.

Zoltán így beszélt a projektről: 

A "Life Is A Playground" dal összefoglalja a teljes lemez hangulatát. Minden szerzemény egy külön sziget a léleknek, a dalcímek hűen tükrözik az atmoszférákat. Zoohackerel mély barátság szövődött közöttünk a munka során, talán ettől is lett hiteles a lemezre készített remixe. Egy nagyon kreatív, érzékeny embert ismertem meg személyében.

Cséry Zoltán neve ismert a budapesti zenei életben – zongorajátéka gyakran hallható a Random Tripben, a Barabás Lőrinc Quartetben, Pápai Joci zenekarában és a Kodály Spicy Jazzben. Zeneszerzői munkásságáról a Patché formáció és a Special Providence zenekar lemezei adnak tanúbizonyosságot. Hangszerelt a Subscribe és a Road számára, nemrégiben pedig az AWS és a USEME zenekarokkal dolgozott együtt akusztikus koncertjeiken. Tavaly koncertezett Paul Brownnal, a kétszeres Grammy-díjas jazzgitárossal és Jóhann Ásmundssonnal, a Mezzoforte zenekar basszusgitárosával. Dalszövegeket és verseket is ír, egyik művét Kálloy-Molnár Péter szavalja.

Most pedig jöjjön a nyereményjáték, melynek során egy páros belépőt sorsolunk ki a koncertre. A teendő mindössze annyi, hogy válaszolj helyesen egy egyszerű kérdésre, és ha akarsz, segíts nekünk egy kicsit a rendezvény promóciójában. A kérdés a következő:

Melyik zenekarban kezdte pályafutását Cséry Zoltán?

A megfejtéseket szokás szerint a jatek@langologitarok.hu e-mail címre várjuk, Lángoló - Dalok a lelkednek - játék tárgyú levélben. Nem kötelező, de megköszönjük, ha megosztod a játékhoz kapcsolódó cikkeket az idővonaladon, esetleg ajánlod kommentben a rendezvényt annak, akit szívesen magaddal vinnél koncertre. A beküldési határidő pénteken, azaz november 23-án, reggel 9 óra. Aznap délelőtt sorsolunk, a nyertest közvetlenül utána e-mailben értesítjük. A sorsolás után a beérkezett e-maileket töröljük az adatbázisból. Az értesítő e-mailre időben reagálás a nyertes feladata, nem vállalunk felelősséget azért, ha valaki a koncert után két nappal jelentkezik a nyereményért.

További információk a Facebookon és az A38 honlapján!


játék programajánló koncert hír a38 zongora minimal cséry zoltán songs for your soul dalok a lelkednek



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása