2019.03.11. 09:45 – dankógábor

Vajon elérhetjük a Napot? - Lemezelőzetes klippel mutatkozik be a nís

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

nis_3.jpg

Jelenlegi formájában a nís zenekar 2017 óta működik, tagjai Kleinheincz Zoltán (Pearls of Long Loved Years, Bálnalovas, Doomsday Funk, Zetta Flo) Máris Viktor "Nárcisz" (Dereng, Yornkék, Bálnalovas) és Zsíros Ádám. 
Első lemezüket az egerszalóki Standing Waves stúdióban rögzítették, Sohajda Péter felügyelete alatt. A lemezfelvétel során Pap Dávid "Page" (Antares, Dereng) játszotta fel a dobokat. Ezt a lemezt fogjuk hamarosan bemutatni itt a Lángolón, előtte viszont itt egy klip felvezetésnek:

A dal az Icarus mondakört alapul véve az emberiség visszatérő kérdéseivel foglalkozik: sikerülhet-e elérnünk a "Napot", milyen az út odáig, és mi történik velünk, ha nem sikerül. A gondolatok vizuális megjelenítésére végül Szabó Tamás "Tabi"-t kerestük meg. Tabi stílusa passzolt a elképzelésünkhöz, ötletei pedig még egységesebbé tették azt a hatást, amit szerettünk volna elérni a klippel.

Itt a klip, ami alapján elég ígéretesnek tűnik a nagylemez is:

A nyitóképet analóg módon, camera obscurával készítette Kovács Gyula A.


premier nís



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása