2019.03.21. 13:54 – Lángoló

Menj ingyen Napoleon-koncertre!

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

napoleon-band-promo-18.jpg

A brit hardcore-zenekar idén februárban jelentette be hogy nyolc év után búcsúzik rajongóitól. A Napoleon rendszeresen koncertezett Magyarországon, így szerencsére az európai búcsúturnéból sem maradunk ki, március 26-án a Dürer Kertben lépnek fel.

A Napoleon hardcore és progresszív metált ötvöző zenéjével futott be. 2011-es fennállásuk óta két EP-t és két nagylemezt jelentettek meg – utóbbit éppen tavaly novemberben -, idén februárban azonban Facebookon közölték közönségükkel, hogy nem folytatják tovább a közös zenélést. A zenekar többször megfordult már a Dürer Kertben és vidéken is felléptek, most pedig kéthetes, búcsúturnéjuk budapesti állomásán láthatjuk őket utoljára. A zenekar előtt két hazai csapat, a hardcore punkban nyomuló Wishes és a metált játszó Silent Homes lép fel.

Játék!

Ha Napoleon-játék tárggyal elküldöd nekünk a jatek@langologitarok.hu címre, hogy mik voltak a Napoleon-lemezek címei, akkor másodmagaddal bejuthatsz a koncertre. A nyertest e-mailben értesítjük, a címeket a játék után azonnal törüljük.


napoleon



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása