2019.03.23. 10:40 – Lángoló

Ma este Blood Youth-koncert a Robotban + itt egy új klip a zenekartól

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

bloodyouth.jpg

A Keep You Alive dalára forgatott nemrég videót a ma este a Robotban koncertező Blood Youth. A szám a brit hardcore-zenekar február 22-én megjelentetett Strave című lemezéről származik.

A zenekar frontembere, Kaya Tarsus a dal mögötti inspirációról:

Az életünk egy bizonyos pontján mindannyian átesünk valamilyen traumatikus élményen, amely megváltoztat és örökké velünk marad. Az élet összetört szívekkel, halállal és elvesztéssel teli. Eseményekkel, amelynek kezelésére sose tanítottak meg minket, de mindannyiunknak szembe kell majd néznie egyszer. Úgy hiszem, hogy minél tovább gondolkodunk és küzdünk ezzel ezzel a traumával, annál tovább fog élni bennünk. A Keep You Alive a legsötétebb és leginkább sokrétű dal, mint valaha együtt írtunk. Egy korábban sosem látott oldalunkat mutatja meg, valamit, ami miatt rendkívül izgatottak vagyunk. A videós Zak Pinchin készítette, akivel már korábban is dolgoztunk együtt és a kip anyaggal kíválóan ragadta meg a dal lényegét.

A ma esti robotos koncert vendége a Parting Gift lesz.


blood youth



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása