2019.04.08. 18:00 – Gnosis

Az erdélyi kultúrterroristák újra lecsapnak - Siculicidium Ep-premier (+ nyereményjáték)

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

54268101_2453915391285857_9150711257609797632_o.jpg

“Sorsunk nem a valószerűtlensége miatt irtóztató; azért irtóztató, mert visszafordíthatatlan és vastörvényű. Az idő anyagából vagyok. Az idő folyó, mely magával ragad, ám én vagyok az a folyó.” 

Három évvel a Land Beyond Forest Ep után ismét egy miniformátumú, két dalos kiadvánnyal (Halál és iránytű) jelentkezik kedvenc erdélyi zenekarunk, a Siculicidium. Világpremier és részletek a kattintás után:

A fekete fém talán soha nem volt olyan ősi, mint az erdélyi Siculicidium esetében. 2003 óta ezek az önmagukat "erdélyi kultúrterroristáknak" definiált  harcosok egy olyan formációt építettek ki, amely összehasonlíthatatlanul a kezdetektől; a mai napig Lugosi Béla és Pestifer duón alapszik, lázas ideáikat pedig néhány zenészbarát vendégként segíti tökéletesre csiszolni . Az elmúlt 16 év során a zenekar határozottan állt szemben a trendekkel és büszkén választotta a távolmaradást a mainstreamtől. Még az első 13 évben interjút sem adtak a szenzációéhes médiának, így kultuszuk még titokzatosabbá vált.

Zenei hatásaik között olyan alapvetésekre hivatkoznak, mint a Bathory, a Sarcofago, a Beherit, a Tormentor és a Master's Hammer, de, ami legmeglepőbb, hogy a Fields of the Nehilim és a 16 Horsepower is a múzsáik között szerepelnek.


Az A-oldal a feszültség és a rettegés félelmetes pulzusa, amely az  erdélyi erdők legrejtettebb titkait idézi, igazi és merész szelet. A  B-oldal mélyíti a Siculicidium rejtélyt egy nyíltan halálos rázkódással  - de milyen gyakran érkezik a sötét post-punk ez a föld alatti fekete  fémhez? A válasz "ritkán, ha egyáltalán". Juha Vuorma (Autopsy, Kalmah, Usurper, Denial Of God) borítóművészetével  díszített Siculicidium "A Halál és az iránytű" régóta várt meredekség a csillagok sötétségében!

 

!!!Nyereményjáték!!!

Azon olvasóink körében, akik helyesen válaszolnak az alábbi kérdésre és elküldik válaszukat a jatek@langologitarok.hu címre, "Erdélyi kultúrterroristák" jeligével, azok között három fő nyerhet egy-egy új fekete kislemezt  a Sun & Moon Records felajánlásával.

Beküldési határidő: április 14 vasárnap, déli 12 óra. Sorsolás: aznap este. A nyertest emailben értesítjük.

Melyik a kedvenc Siculicidium dalod és miért? (Pl. erre a számra szerettem bele a csajomba vagy XY dalra mondtam fel a munkahelyemen és utána beálltam a legközelebbi hippikommunába stb-stb.)

 


siculicidium lángoló premier



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása