2019.04.30. 14:15 – -dj-

Pofán lett verve mindenki - Meghallgattuk az új Subscribe-dalt

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

subric2019.jpg

Az idén 20 éves Subscribe a modern, friss szemléletű zenéjével valószínűleg a maximumot hozta ki a magyar metálszíntérből, már ami az ilyen stílussal elérhető népszerűséget illeti, így nem csoda, hogy szünetre mentek, és szépen átgondolták, hogy mit is akarnak. Egyrészt kevesebb, de nagyobb eseményt jelentő koncertet, másrészt új zenét írni. Utóbbi első fecskéje a Darken The Vermillion, és nem úgy tűnik, mintha rozsdás lenne zenekar. Egyszerűen pofán vágják a teljes hazai modern metal mezőnyt, ami - teszem hozzá - most már eléggé beszűkült.

A Subsribe úgy indult, hogy kurva bonyolult zenét akartak csinálni, amihez még nem volt magabiztos tudásuk, aztán úgy folytatták, hogy írtak egyszerűbb dalokat, egyre magabiztosabb technikával, most meg már ott a technika is, ott a zenei intelligencia, és ott a dallamérzék, egyszerűen minden egyben van náluk. Az azért hallható, hogy Horváth Attila gitáros és Csongor Bálint énekes a lelke ennek a produkciónak, de egy olyan erős baráti társaságról van szó, akik egymás nélkül nem tudnak ilyen dalokat írni. Jó, hogy nem hagyták abba végleg a zenélést.


susbscribe



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása