2019.05.06. 20:00 – Lángoló

Trónok harca zongorára, Z!gortól

Lángoló Premier

Megújult a Lángoló!

Olvasd cikkeinket az új oldalunkon, ahol az eddigieknél jóval több tartalom vár!

zigor.jpg

Többször foglalkoztunk már Almási Igor Olekszandrovics Z!gor név alatt kiadott dolgaival, úgyhogy a Lángoló olvasói számára nem lehet meglepetés a felbukkanása. Almási most a Trónok harca főcímét dolgozta át saját képére, amihez videót is forgattak, de erről beszéljen inkább ő:

Hónapokon át dolgoztam a Trónok Harca filmsorozat főcímdalának zongorára való átdolgozásán, míg végül megszületett a végleges verzió. Ezután rögzítettük a hangsávot, melynek a masterelését Milkovics Mátyás készítette el, akinek zenekara, a NEO egyébként a napokban új felállásban debütált egy szenzációs koncerttel. A vizuális megvalósításért Bilibók Botond (rendező, operatőr és vágó) felel, kinek ötletei és belefektetett munkája nélkül nem valósulhatott volna meg ez a projekt. A videóklipet a Margit-szigeten, a Ferences Kolostorromnál forgattuk le, ahova utánfutóval szállítottuk el a hangszert, melyért ezúton is hálás köszönetet szeretnék mondani Lipták Sándornak, és a fogorvostudományban ikerkutató iker lányai közül Lipták Klaudiának - akihez a Cloud című dalomat írtam - a helyszíni segítségért, és támogatásért. A Trónok Harca átdolgozásom hamarosan a Spotifyon és egyéb zenei streaming-szolgáltató platformokon is megjelenik.

A Z!gor következő projektje egyébként Örkény Egyperces novellái nyomán egy egyperces dalokból álló album lesz.


z!gor



Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása